.

100шт Пластмасова Шпатула Козметични Лъжичка-Шпатула-Апликатор Инструмент за Смесване и само Маска Крем За Лице, Грим, продукти За Грижа за кожата 3,2 за Многократна ?

100шт Пластмасова Шпатула Козметични Лъжичка-Шпатула-Апликатор Инструмент за Смесване и само Маска Крем За Лице, Грим, продукти За Грижа за кожата 3,2 за Многократна употреба (лилаво)

BGN 3.78

Налично
В магазина

н- Изсипва се или зачерпните крем за лице от буркани, за да се намали елементарно и да го чисти от бактерии, без да харчите крем за лице губи.- Екологично чисти материали, моющийся и за многократна употреба.Материал : пластмаса; Цвят : лилав; Размер : 8,2x1,5 см/3,2 "x 0,6"; Осъществяване включва : шпатули 100psc За продуктите : -Шпатули за грим няма да навредят на вашата кожа. Можете да се разпределят, се смесват и се маже крем за лице във всички случаи, като например у дома, в хотели или салони за красота. - Можете да нанесете крем за лице във всички случаи, като например у дома, в хотели или салони за красота Забележка : Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако искате отново напълнете контейнера, можете да използвате лъжичка, за получаване на по-малки количества на остатъци от крем за лице.Можете да изплакнете с вода и се използва повторно.Преносим : Идеален размер, удобен за носене, когато сте на път, преносим, за да се опаковат ги в косметичку, чантата и т. Безопасно : шпатули за грим имат по-гладка повърхност, без да бъдат груби и остри ръбове, които няма да навредят на вашата кожа.

Характеристики на офертата