.

Силиконова Шпатула, 11-инчов Гумена Лопаточка Термостойкая Безпроблемна Цельнокроеная Конструкция Незалепваща Гъвкави Чистачи Инструмент За Смесване, Печене (4 бр

Силиконова Шпатула, 11-инчов Гумена Лопаточка Термостойкая Безпроблемна Цельнокроеная Конструкция Незалепваща Гъвкави Чистачи Инструмент За Смесване, Печене (4 бр.)

BGN 3.00

Налично
В магазина

Дължина : 8,5 инча, Ширина : 1Има много места за използване на шпатула. Разбърква се брашното за приготвяне торта. Дължина : 8,5 инча, Ширина : 1. Изсипете остатъци от продукта от малка банки в голяма купа за смесване. Можете да използвате силиконова шпатула за приготвяне на лека и буйни бъркани яйца-болтуньи, защото тя е устойчива на висока температура, не се разтопи и не поцарапает тиган.5 инча, на Помещение и включва : 5 бр.Голям размер : Дължина : 11 инча, дължина : 2 инча, на Помещение включва : 4 бр. Почистете и горчица на разпространението на масло, сметана или салата за торта или хляб. Други неща, като например смесване на зелена салата начин на приготвяне на яйца на сковородках, приготвяне на сапун и така нататък. Малък размер : . Малък размер : .5 инча, на Помещение и включва : 5 бр.ТОПЛОУСТОЙЧИВИ-Шпатула, произведени от хранително-силикон, идеално за печене с покритие ние сме надежден партньор, така че можете да се насладите на покупката с пълна увереност, знаейки, че нашето обслужване трае вечно. Разбъркване и перекладывание продукти в тава и сковородках.Те също са идеални за сгъване на тестото, месене течно тестото, премахване на купата за месене и така нататък.

Характеристики на офертата