.

Зубоврачебная ЛАБОРАТОРИЯ, Циментов шпатула за Высекания Восък, Смесване, Скулптура, Изравняване, Моделиране, Възстановителни Лабораторни Инструменти от Неръжда?

Зубоврачебная ЛАБОРАТОРИЯ, Циментов шпатула за Высекания Восък, Смесване, Скулптура, Изравняване, Моделиране, Възстановителни Лабораторни Инструменти от Неръждаема стомана ( 7L)

BGN 2.00

Налично
В магазина

Продуктите отговарят на стандартите ISO 9001, CE-Знак за качество, ISO 13485, FDA и други стандарти за качествоУлтразвуково почистване. Изработени от висококачествена неръждаема стомана AISI 420.Висока степен на точност и гъвкавост при провеждането на Клинични процедури.Изработен от неръждаема стомана AISI 420.Висококачествена неръждаема стомана с отлична изработка.Високо полиран завършек за эстетичности и устойчивост на корозия.Висококачествена неръждаема стомана с отлична изработка на изпълнение.Продукта отговаря на стандартите на ISO 9001, CE-Знак за качество, ISO 13485, FDA и други стандарти за качество Гладка повърхност за естетика и устойчивост на корозия Висока степен на точност и гъвкавост при провеждането на клинични процедури. Строг контрол на качеството. 100% Удовлетворение от връщане на парите е Гарантирано.

Характеристики на офертата