.

3шт Силиконова Рамото, Козметична Рамо Двустранен Дугообразный Дизайн Без мирис, Лесно Моющийся Силикон Стъргало, Шпатула за Грим, Инструмент, Мешалка за Лосион, за

3шт Силиконова Рамото, Козметична Рамо Двустранен Дугообразный Дизайн Без мирис, Лесно Моющийся Силикон Стъргало, Шпатула за Грим, Инструмент, Мешалка за Лосион, за козметика и кухненски банки (син)

BGN 0.33

Налично
В магазина

Доведете много удобство в живота ви [Широк спектър от приложения] : Силикон стъргало може да се използва не само за тонизиране на лак за нокти, но и за смесване на козметични маски, за нанасяне на сос и т. [Много хигиенично] : Стъргало е изработен от силиконов материал, който лесно да избледняват, за почистване и гигиеничен, не ръждясва и позволява да се избегне вторично замърсяване. [3 различни размера на] : Стъргало е на разположение в 3 различни размери за настаняване на бутилки с различни размери. [Много хигиенично] : Стъргало е изработен от силиконов материал, който лесно да избледняват, за почистване и гигиеничен, не ръждясва и позволява да се избегне вторично замърсяване. Настройки : Тип на продукта : Силикон рамо Материал : силикон Осъществяване списък : 3 x силиконова гребло.[Дизайн с двупосочна дъга] : Стъргало за красота е цялостна форма, дизайн с двупосочна дъга, умерена твърдост и мекота, лесен за нанасяне. [Мека опашка] : Този силиконов стъргало се различава фина обработка, мека опашка, удобен изземване, лесен за използване и може лесно да се придвижва мъртъв ъгъл на контейнера. [Дизайн с двупосочна дъга] : Стъргало за красота е цялостна форма, дизайн с двупосочна дъга, умерена твърдост и мекота, лесен за нанасяне.

Характеристики на офертата

Item Type:
Silicone Spatula
Material:
 Silicone
Package List:
3 x Silicone Spatula :