.

3 бр. Класически игли за коса среден размер за момичета, напълно подходящи за лесно връзване на опашки, метален Материал, черен, сребрист и златист цвят, Щипки за кос?

3 бр. Класически игли за коса среден размер за момичета, напълно подходящи за лесно връзване на опашки, метален Материал, черен, сребрист и златист цвят, Щипки за коса, за жени, момичета с гъсти или средна коса

BGN 3.02

Налично
В магазина

Причина : Този прост нокът за коса подходящ за много случаи, като например : парти, офис, пътуване, на всеки денТе са подходящи за всички типове коса и са подходящи за оформяне на вашата коса.модни аксесоари за коса са подходящи за различни типове коса, особено за определяне на насипни коса или създаване на забавна начин.Те може да продължи много по-дълго, отколкото евтини пластмасови скоби.Ние гарантираме връщане на парите.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви дадем 100% удовлетворени, защото услуги.Идеален подарък : Класически игли за коса със средна дължина - прекрасни подаръци за момичета и дами, можете да изпратите този набор от своята майка, съпруга, приятелка, най-добри приятели за празниците, като Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на св. Валентин, рожден ден или абитуриентски.Лесна употреба : тези скоби среден размер, не е прекалено малко и не са прекалено големи.Можете да ги използвате за бързо връзване на опашки, прически наполовина нагоре, греда или зачесывания бретон назад, едва ли ще усетите тежестта на главата.

Характеристики на офертата