.

3 Бр. Френски Извити Щипки За Коса, Ацетатная Плоча, Женски Щипки за коса с Уши, Костенурка Модел, Утиный Клюн, Игли, Зъбни Скоби за Дамите, Дизайн, Стайлинг на Коса За ?

3 Бр. Френски Извити Щипки За Коса, Ацетатная Плоча, Женски Щипки за коса с Уши, Костенурка Модел, Утиный Клюн, Игли, Зъбни Скоби за Дамите, Дизайн, Стайлинг на Коса За Момичета

BGN 4.24

Налично
В магазина

【Широко приложение】 Подходящ за момичета с дълга, къса, къдрава, прави, дебели, тънки коси, могат да го използват в ежедневната им на живот у дома, аутсорсинг пазаруване, работа, партита и други места 【Осъществяване】 Ще получите фиби за коса 3 в различни цветове, това ще ви помогне да създадете идеална прическа, която ще се слее с вашите ежедневни нарядами. 【Стабилно и нескользящий】 Той помага ви е добро задържане на косата на място, предпазва ги от растрепанность и ви прави по-привлекателна и елегантна. 【Стабилно и нескользящий】 Той помага ви е добро задържане на косата на място, предпазва ги от растрепанность и ви прави по-привлекателна и елегантна. 【Ефектен дизайн】 Уникален костенурка модел и бразда дизайн, елегантен и красив, по-класически темперамент в чорап, е тънка работа, лъскав външен вид, без чеп, ръцете не е лесно да се надраска. 【Осъществяване】 Ще получите фиби за коса 3 в различни цветове, това ще ви помогне да създадете идеална прическа, която ще се слее с вашите ежедневни нарядами. 【Ефектен дизайн】 Уникален костенурка модел и бразда дизайн, елегантен и красив, по-класически темперамент в чорап, е тънка работа, лъскав външен вид, без чеп, ръцете не е лесно да се надраска. 【Материал премиум-клас】 Френски извити щипки за коса изработена от ацетатна плоча, здрави и трайни, им е трудно да се прекъсне, удобни за носене, те няма да навредят на косата си, можете да ги използвате с доверие.

Характеристики на офертата