.

Mobestech 5 бр. Щипки за коса с Пеперуди, Тъканни Лъскави Щипки за Коса, Щипки за коса под формата на Птицечовка, Щипки за коса с Лък за Жени, Момичета, Аксесоари за Коса на

Mobestech 5 бр. Щипки за коса с Пеперуди, Тъканни Лъскави Щипки за Коса, Щипки за коса под формата на Птицечовка, Щипки за коса с Лък за Жени, Момичета, Аксесоари за Коса на Сватба парти (Синьо-лилаво)

BGN 6.46

Налично
В магазина

Лесно се поставя и е подходящ под всеки стил - Компактни и леки, можете да ги вземете с вас където и да отидете.Какъв мил компаньон за жените-момичета.- Размер : около 3,9 X3 X0,9 см/1,53 X1,18 X0,35 инча.Какъв мил компаньон за жени и представители на нежния пол.Характеристики - Цвят : син. - Благодарение красив дизайн banta, той е идеален за вашата различни рокля и ще ви направи по-очарователна и елегантна.- Ти коса заслужават фиби, във формата на приказен бантика. - Ти коса заслужават фиби, във формата на приказен бантика. - Независимо от това, къдрава имате коса или права, щипки за коса сигурно държат много на косата.Какъв мил компаньон за жени и представители на нежния пол. - Лък е идеална по размер за носене, и той ще даде на собственика с изключителен стил. - Компактни и леки, можете да ги вземете с вас където и да отидете.- Лък идеален размер за носене, и той ще даде на собственика изключителен стил.- Независимо от това, къдрава имате коса или права, щипки за коса сигурно държат много на косата.- Материал : Неръждаема стомана.- Благодарение красив дизайн banta, той е идеален за вашата различни рокля и ще ви направи по-очарователна и елегантна.Опаковката включва 5 х заколок за коса.- Компактни и леки, можете да ги вземете с вас където и да отидете.

Характеристики на офертата