.

Затягаща квадрати Wondgo за дървообработване правоъгълна скоба 5,5 х 5,5 инча (около 14 x 14 см), L-образна ъглова битумен инструмент от алуминиева сплав, подходяща за фото р?

Затягаща квадрати Wondgo за дървообработване правоъгълна скоба 5,5 х 5,5 инча (около 14 x 14 см), L-образна ъглова битумен инструмент от алуминиева сплав, подходяща за фото рамки, кутии, шкафове, чекмеджета.

BGN 1.00

Налично
В магазина

Трайност - нашата отличителна черта е дали качеството на нашите продукти превъзходно?Подобрена система на веригата на доставки за развитието на производството, при източникаПозволете на потребителите да получават по-качествени и достъпни продукти на нашите очаквания, Ние се стремим да предоставят по-добри продукти и да стане синоним на категория инструменти на следващата страница.Тя е гравирано с лазер, а скалата се намира на предната страна на продукта. 【ЛЕСНА инсталация】 Ние предлагаме не само ръчно следпродажбено обслужване, но и за професионални графични и видео обучение.5 инча) са много по-рационален избор на дължина.Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро. 【НЯКОЛКО ПРИЛОЖЕНИЯ】 Нашия правоъгълна скоба ви позволява не само да конфигурирате вашата дървени мебели. 【Професионални строително дърводелски квадратен инструмент】, предназначени за закрепване към повечето видове кутии, което допринася за хоризонтална устойчивост в процеса на лепене. 【За НАС】FEED GARDEN предлага качествени продукти и ефективно следпродажбено обслужване.Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро.Дължина на измерване е точна и лесно считываемой.Това е уникален подарък за мъже, бащи, съпрузи, дърводелци.Правоъгълна скоба е покрита с екологично чиста червена боя, която е не само практична, но и красива.Той може да работи с зажимным инструмент за проверка и позициониране на ъгъла на свързване на дървени дъски за лепене или заваряване под прав ъгъл.Нашият екип по веригата на доставки използва висококачествени материали и работи с фабриками, които по-строго да контролират качеството.Тези ъглови скоби за дървообработващи инструменти, разполагат с две единици : метричната и имперска.дървообработващи инструменти и оборудване, показват, че този набор от размери е научен и подходящ избор на дължина. 【Професионални строително дърводелски квадратен инструмент】, предназначени за закрепване към повечето видове кутии, което допринася за хоризонтална устойчивост в процеса на лепене. 【ЛЕСНА инсталация】 Ние предлагаме не само ръчно следпродажбено обслужване, но и за професионални графични и видео обучение.Правоъгълна скоба е покрита с екологично чиста червена боя, която е не само практична, но и красива.Нашето виждане се състои в това, да се превърне в синоним на категория инструменти, и вашата помощ е нашата мотивация Нашият екип по веригата на доставки използва висококачествени материали и работи с фабрики с по-строг контрол на качеството.Най-добрия избор за вашите коробчатых дърводелски работи.【Високо качество】 Материал правоъгълна скоба е изработен от алуминиева сплав, а определя материал - неръждаема стомана.

Характеристики на офертата