.

6 БР., Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Шнола във формата на Птицечовка с папийонка и пчели, 3 Малки Скоба, Ракита Шнола за Коса с Кристали за Жени/?

6 БР., Плетени Фиби за Коса с Сверкающим Хрустальным камък, Шнола във формата на Птицечовка с папийонка и пчели, 3 Малки Скоба, Ракита Шнола за Коса с Кристали за Жени/Момичета

BGN 0.33

Налично
В магазина

Съхранявайте прическа чисти и стилниТой е подходящ за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, изследвания и т. х фиба за коса във формата на пеперуда 2 бр. 【Качествен материал】-Дамски шнола "утиный кур" е изработена от акрил и страз, шнола за коса подкрепена с кристали, за да му дам по-блестящ вид на слънце, да си по-стилна и се открояват. 【Подходящи за много случаи】 С нашата тройна заколкой за коса можете да нарядиться красиво и елегантно.Това е най-добрият подарък за семейството, приятелите на Коледа, деня на благодарността, Ден на св. 【Лесно, но стилно】 Ако искате бързо да смени образа, нашият шнола за коса в косичках е идеален.【Уникален дизайн плетени заколок за коса】 Нашите плетени щипки за коса от блестящи кристал са уникални в това, че представляват двойни слоеве с клипове muti, 1 голяма шнола за коса и 3 малки фиби отгоре.Технически характеристики : Материали : пластмаса/смола Цвят : многоцветен Подходящ за тълпата : Дами/Момичета Стил : Модерен и/сладък Помещение включва : 4 бр. Щипки за коса под формата на пчелок.Описание на продукта Блестящи фиби за коса от плетеного кристал, сатенени панделки за коса от плат с кристали, шнола за коса може да се прилага в различни случаи, като например парти, церемония, рожден ден, банкет и ежедневното носене, прекрасен подарък за жена, приятелка, дъщеря си и приятелите си.

Характеристики на офертата