.

Bzybel Boutique 30 бр., 4 инча, Щипки за коса с Лък за малки Момичета, Щипки за коса с Панделка в Голям Рубчик, Колела, Вечерни Щипки за Коса, Аксесоари за Коса за Момичета, Юнош?

Bzybel Boutique 30 бр., 4 инча, Щипки за коса с Лък за малки Момичета, Щипки за коса с Панделка в Голям Рубчик, Колела, Вечерни Щипки за Коса, Аксесоари за Коса за Момичета, Юноши, Деца

BGN 1.67

Налично
В магазина

Закопчалката на бутон. ★ Изработени от лента в голям рубчик; В комплект 15 различни цвята.Можете да получите пълно възстановяване, ако по някаква причина не се хареса на вашите лъкове, след изпълнението на препоръките на нашите услуги на връщане. * Скоби от кожа на алигатор трайни и не се плъзгат, които много лесно се прикрепя към косата си, са идеални за момичета, новородени, бебета. ★ Размер на бантиков за коса : 4 инча или 7 инча, са монтирани клипове от кожа на алигатор.Основните характеристики на стоките 15 цвята, игли за коса, комплект от 30 бр. ★ Лъкове за коса са подходящи за новородени, бебета, момиченца, по-големи, момичета, жени и т. ★ FBA е изпълнено, бърза и гарантирана доставка.История на компанията Bzybel Bzybel, притежаващи повече от 10-годишен опит, предлага различни видове качествени дрехи и аксесоари ръчна изработка за малки момиченца, както и спортни ленти за възрастни.Вие ще получите блестящи цветове!Тези лъкове всеки ден изглеждат по-ново и красиво, като придава гъвкавост образ на малко момиче или дори на самите вас. ★ Голямо разнообразие от цветове, в тон на вашето заедно; Те ще бъдат много добри за всички случаи. Освен това, всички те са опаковани в опаковки със защитен капак, които могат да гарантират, че стоките не ще се намокри по време на доставката, и се уверете, че тя е в добро състояние, когато го получите.

Характеристики на офертата