.

Калъф за таблет Калъф за таблет съвместима с Samsung Galaxy Tab A8 10.5 инча 2021 (SM-X200/X205), детски устойчив на удари калъф за таблет по целия корпус, с каишка за ръка /пагон, въртящ?

Калъф за таблет Калъф за таблет съвместима с Samsung Galaxy Tab A8 10.5 инча 2021 (SM-X200/X205), детски устойчив на удари калъф за таблет по целия корпус, с каишка за ръка /пагон, въртяща се стойка

BGN 18.24

Налично
В магазина

Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защитаСъвместимост : Съвместим само със Samsung Galaxy Tab A8 10.Регулируем/ сваляща се презрамка за През рамо своята практика се регулира и се отстранява.Идеално е съвместим с деца, включително и момчетата и момичетата.Затвори за автомобилен седалка, съвместим с по-удобна работа / гледане на видео / видеочатом / развлечения.Регулируема каишка за ръка ви позволява удобно да чанта за носене с една ръка. Забележка : Ако сте получили защитен калъф неправилен размер, моля, веднага се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Усъвършенстван 3-слойная структура на корпуса осигурява пълно покритие на устройства, външна обвивка от абсорбиращ слой силикон и 2-слойная комбинация подкрепено с вътрешни заграждения PC осигуряват отлична защита. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. дръжка с възможност за завъртане на 360 градуса осигурява удобство на работа с клиенти под различни ъгли.Преглед на angel : идеален за гледане на видео и за пътуване. Високо качество и 100% чисто нова. Забележка : Ако сте получили защитен калъф неправилен размер, моля, веднага се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение.Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия таблет, преди да купите.Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия таблет, преди да купите.5 инча 2021 (SM-X200/X205).

Характеристики на офертата