.

Универсален Взаимозаменяеми презрамка SEYMAC с куки, Подвижна и Регулируема найлонов колан за своята практика за таблет (Бежово, 90 см)

Универсален Взаимозаменяеми презрамка SEYMAC с куки, Подвижна и Регулируема найлонов колан за своята практика за таблет (Бежово, 90 см)

BGN 2.33

Налично
В магазина

➤ Идеална регулируема взаимозаменяеми с каишка за своята практика за таблет, който липсва или е повреден оригинален презрамка Идеален за своята практика за таблет с дупка за каишка. ➤ Отделно преносимо рамото удобно, висок клас, траен, издръжлив, лесно закрепване и се оттегли.достатъчно дълъг, за използване на широчината на тялото. ➤ Найлонов каишка се регулира с помощта на плъзгаща се катарами от една страна и триене се определя, като предоставя идеалната дължина в зависимост от нуждите на потребителя. ➤ Отделно преносимо рамото удобно, висок клас, траен, издръжлив, лесно закрепване и се оттегли. ➤ Идеална регулируема взаимозаменяеми с каишка за своята практика за таблет, който липсва или е повреден оригинален презрамка. ➤ Презрамка с куки с ширина 3 см и дължина 90 см, което позволява да се регулира и отстегивать му. ➤ Презрамка с куки с ширина 3 см и дължина 90 см, което позволява да се регулира и отстегивать му. ➤ Найлонов каишка се регулира с помощта на плъзгаща се катарами от една страна и триене се определя, като предоставя идеалната дължина в зависимост от нуждите на потребителя.

Характеристики на офертата