.

Калъф за таблет Калъф за таблет Съвместима с Lenovo Tab M8 HD 8 2019/2020 (8505F / 8705F) Силиконов калъф е Съвместим с деца, е съвместим с деца устойчив на удари Лек калъф за таблет съ?

Калъф за таблет Калъф за таблет Съвместима с Lenovo Tab M8 HD 8 2019/2020 (8505F / 8705F) Силиконов калъф е Съвместим с деца, е съвместим с деца устойчив на удари Лек калъф за таблет със защита от падане, H

BGN 0.67

Налично
В магазина

удобен за деца, умен и практичен и елегантен външен дизайн.Лек, здрав и удароустойчив. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Калъф за таблет, произведен от тежка рамка от пяна EVA, идеален както за деца, така и за възрастни.Калъф за таблет, произведен от тежка рамка от пяна EVA, идеален както за деца, така и за възрастни.Точен отвор осигурява пълен достъп до всички бутони, пристанища или функции, без да махате на корпуса.Изработен от лек, траен, безопасен за деца, удароустойчив материал eva, осигурява защита от удари и падане.Този калъф за таблет лесен за почистване, можете да го почистите, така че не е нужно да се притеснявате за това, че децата испачкают му.Добре обмислена пылезащитная на кутията, която е съвместима с всяко пристанище, предпазва от прах вътре.Моля, проверете модел, преди да купите. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения.Удобен калъф с дръжки за носене съвместим с детски, дръжки от двете страни го правят много удобен за носене малки дръжки деца.Многоугольный преглед : Задна странична поставка може да се коригира, за да се осигури научна и удобен за хоризонтален или вертикален ъгъл на гледане.

Характеристики на офертата