.

Калъф Puccy, който е Съвместим с Garmin GPSMap 64csx, Черен Водоустойчив калъф, Суха чанта (без защитно фолио за екрана)

Калъф Puccy, който е Съвместим с Garmin GPSMap 64csx, Черен Водоустойчив калъф, Суха чанта (без защитно фолио за екрана)

BGN 2.33

Налично
В магазина

Моля, обърнете се към заглавието на съвместими моделиКристално чисти - прозрачни капаци, не ви пречат да правите снимки и видео под вода.Чувствителност към прикосновениям - Висококачествен PVC материал осигурява добър контакт с екрана, дори и ако вашият пръст мокър и мръсен. Материал премиум клас-материал PVC предвижда плавно докосване на екрана и чувствителна обратна връзка. Забележка : Използвайте бутона за регулиране на силата на звука за стрелба, тъй като хидравлично налягане може да се отрази на чувствителността на екрана с допир на дълбочина. ВАЖНО : Моля, прекарват тест за сигурност всеки път, преди да използвате продукта.НЕ използвайте продукта, ако е мокро, се обърнете към нас за помощ. Сигурност - Двойни въртящи се на замъци надеждно предпазва вашия мобилен телефон от вода, пясък и сняг, прах и мръсотия.Сертифицирани водоустойчиви калъфи за телефони : сертифицирана водоустойчив по стандарт IPX8 на разстояние до 100 фута / 30 метра.Най-добре е идеален за дейности на открито като каране на ски, плуване с шнорхел, гмуркане, сърфинг, риболов, каяк, гребане с лодки и други плажни забавления.Просто поставете парче плат / хартия във вътрешността на опаковката, натопи я във вода за 30 минути, след това извадете го, за да се провери, wet плат / хартия, или не.Подробна информация за продукта : 1.

Характеристики на офертата