.

Изкуствени цветя grtefhu с бели Рози във Ваза, Изкуствени цветя Изкуствена ваза за вода, Копринени Цветни аранжировки във Ваза с изкуствени цветя за декор за домашен м?

Изкуствени цветя grtefhu с бели Рози във Ваза, Изкуствени цветя Изкуствена ваза за вода, Копринени Цветни аранжировки във Ваза с изкуствени цветя за декор за домашен масата за хранене.

BGN 1.67

Налично
В магазина

Тези копринени цветя във ваза внимателно опаковани в EPE base, за да се гарантира получаване на вас изкуствени цветя във ваза в перфектно състояниеИзкуствени цветя и листа могат да помяться при транспорта, моля, използвайте сешоар, за да придадат продукт на най-добрата си форма. 【Ръчна работа】 Всяка коприна договореност във вазата е изработена ръчно с уникален дизайн.Изкуствени бели рози, изработени от висококачествено кадифе с висока степен на имитация, листата са с текстура на естествена коприна с ясни линии и естествени swirls, а акрилна изкуствена вода ви позволява да съчетаят хармонично изкуствени цветя и ваза от прозрачно стъкло. 【Размер】 Общият размер - 14x9,8x7 инча (35x25x18 см), включително и на ваза.И най-добрият подарък за вашите любими хора, за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, годишнини, сватбени душата, детски душата, нов дом, партита и т.Изкуствени бели рози, изработени от висококачествено кадифе с висока степен на имитация, листата са с текстура на естествена коприна с ясни линии и естествени swirls, а акрилна изкуствена вода ви позволява да съчетаят хармонично изкуствени цветя и ваза от прозрачно стъкло.Форма на цветя и листа изглежда много естествено. 【Прилагането на】 Аранжировки от изкуствени цветя с ваза напълно подходящи за декорация на дома дневна, модерно фермерска къща, коридор, кухненски масата за хранене, офис, журнального масичка, камина, полицата рафтове, телевизионен шкаф.И най-добрият подарък за вашите любими хора, за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, годишнини, сватбени душата, детски душата, нов дом, партита и т.Тези копринени цветя във ваза внимателно опаковани в EPE base, за да се гарантира получаване на вас изкуствени цветя във ваза в перфектно състояние. 【Опаковка】 Всяка изкуствена договореност с ваза се състои от 7 изкуствени рози с бели краища и дълги листа от евкалипт в прозрачна стъклена ваза с изкуствени вода (изкуствена вода ще остане във ваза). Декор къща Декорация на Масата, Декорация за дома в хола, Декор за модерна фермерска къща, Декор за антре, декорация за масата за хранене в кухнята, Декор за журнального масата в хола, Декор за камина в хола, Декор за полицата рафтове, на Декор за ТВ-шкаф.Форма на цветя и листа изглежда много естествено.Те запазват красотата на свежи цветове и могат да се съхраняват през годините. 【Опаковка】 Всяка изкуствена договореност с ваза се състои от 7 изкуствени рози с бели краища и дълги листа от евкалипт в прозрачна стъклена ваза с изкуствени вода (изкуствена вода ще остане във ваза).

Характеристики на офертата