.

Голям свободно стояща Поставка за Тоалетна хартия, поднимаемый Държач за Тоалетна хартия за Баня с Хранилището, Неръждаем Притежателя на Руло плат от Неръждаема С?

Голям свободно стояща Поставка за Тоалетна хартия, поднимаемый Държач за Тоалетна хартия за Баня с Хранилището, Неръждаем Притежателя на Руло плат от Неръждаема Стомана SUS 304, Подова Поставка от Полиран Никел

BGN 14.73

Налично
В магазина

【Сверхпрочное основа】 Основа с тегло до 3 килограма, е важен фактор за стабилността на притежателя на тоалетна хартия, по-устойчива на плъзгане подплата гарантира, че земята не ще бъде лесно да се надраска по време на движение 【Материал премиум-клас】 Титуляр за тоалетни принадлежности, изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS 304 с висококачествена матирана никелова покритие, устойчиви на корозия и ръжда, че е добър избор за влажна среда, като например баня или кухня. - Функция за съхранение на : позволява да се избегнат неудобни ситуации, когато няма на ролки от хартия. - Начин на инсталиране : самостоятелен. 【Хуманен дизайн】 Изпъкнали точки в края на притежателя на ролка хартия може да се предотврати падането на салфетки по време на употреба, поставка за притежателя на тоалетна хартия позволява да се съхранява на още три ролка. 【Лесна инсталация】 Без пробиване, в комплекта е включен държач за тоалетна хартия, всичко инсталация на оборудване и ръководство на потребителя, трябва само да свържете поставка за притежателя на тоалетна хартия за трайно основата, чрез затягане на винта. - Неръждаема стомана SUS 304 : водоустойчив и устойчив на корозия, подходящ за влажна среда. 【Лесна инсталация】 Без пробиване, в комплекта е включен държач за тоалетна хартия, всичко инсталация на оборудване и ръководство на потребителя, трябва само да свържете поставка за притежателя на тоалетна хартия за трайно основата, чрез затягане на винта.【Модерен самостоятелен държач за тоалетна хартия】 Регулируема конструкция с височина, че малките деца не могат да стигнат до хартиени кърпи заради техния растеж, и вие можете лесно да поставите държач за тоалетна хартия на всяко място, например в банята, кухнята, спалнята, хола и така нататък. 【Модерен самостоятелен държач за тоалетна хартия】 Регулируема конструкция с височина, че малките деца не могат да стигнат до хартиени кърпи заради техния растеж, и вие можете лесно да поставите държач за тоалетна хартия на всяко място, например в банята, кухнята, спалнята, хола и така нататък.

Характеристики на офертата