.

Miimall Съвместим за Google Pixel Watch Калъф с предпазно фолио от закалено стъкло, Ултра-Защитен калъф за PC, Пълна защита на екрана, Защитен калъф за Google Pixel Watch (черен)

Miimall Съвместим за Google Pixel Watch Калъф с предпазно фолио от закалено стъкло, Ултра-Защитен калъф за PC, Пълна защита на екрана, Защитен калъф за Google Pixel Watch (черен)

BGN 6.33

Налично
В магазина

(Моля, обърнете внимание : само по делотоУмен часовник в комплекта не са включени). 【Пълна защита 1 x послепродажная карта. 【Дизайн 2 в 1】 Твърд корпус за КОМПЮТЪР + вградено защитно фолио за екран от закалено стъкло, обхващащи цялата предния панел часа и извити ръбове Pixel watch.Нашата надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще получат отговор в рамките на 24 часа.Матова повърхност не се оставят пръстови отпечатъци и произвежда докосване, но и не се плъзга.Вградено защитно фолио за екрана е направен от висококачествено закалено стъкло, ултратънък дизайн осигурява гладко плъзгане и авторска чувствителност към прикосновениям, осигурява 100% точност на допир екран и 99,99% от яснотата на HD.Вградено защитно фолио за екрана е направен от висококачествено закалено стъкло, ултратънък дизайн осигурява гладко плъзгане и авторска чувствителност към прикосновениям, осигурява 100% точност на допир екран и 99,99% от яснотата на HD.Нашата надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще получат отговор в рамките на 24 часа. (Моля, обърнете внимание : само по делото. 【Висококачествени материали за КОМПЮТРИ】 Корпус Pixel Watch, изработен от висококачествени материали за КОМПЮТРИ, на твърдо, който да е лесно да се повреди, идеален за оригинални умни часа Pixel Google.Водоустойчив, можете лесно да избършете праха или друга мръсотия с влажна кърпа, винаги запазвайте нов външен вид на ~.Матова повърхност не се оставят пръстови отпечатъци и произвежда докосване, но и не се плъзга. Miimall 24-часово обслужване : моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството.

Характеристики на офертата