.

Akkerds е Съвместим с калъф за iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022 с държач за моливи, Фина трехстворчатой стойка, Защитно покритие с мека заден панел от TPU за своята практик?

Akkerds е Съвместим с калъф за iPad на 10-то поколение 10,9 инча 2022 с държач за моливи, Фина трехстворчатой стойка, Защитно покритие с мека заден панел от TPU за своята практика за iPad на 10-то поколение, Автоматичен

BGN 35.85

Налично
В магазина

? Пълна защита : Калъф е изработен от висококачествена изкуствена кожа и TPU, предната и задната част са покрити с меки полиуретаном, вътрешната част е изработена от трайно TPU, който надеждно предпазва вашия i Pad 10Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия i Pad.Q3 : имам адаптер USB-C за молив първото поколение, има ли място за съхранение в калъф?.A4 : Да, фолио, изработени от закалено стъкло, за предпочитане е да не е твърде дебела.Q2 : Подходящ ли гильза за писалката в джоба за Apple молив на 2-то поколение?.Въпрос и отговор : . ? Съвместими устройства : Калъф Akkerds предназначени за 10,9-инчов i Pad на 10-то поколение, издаден през 2022 г. ? Точни деколтета : калъф осигурява пълен достъп до всички контроли и функции, включително камера, микрофон, портове и Touch ID, без да се налага неговото отстраняване.Q1 : Подходящ ли е този калъф за моя 10,9-инчов i Pad на 10-то поколение?.Повърхност-мека и копринена, като осигурява на кожата усещане за комфорт. ?Притежателя на Apple Молив : калъф за i Pad на 10-то поколение идва с вграден държач за Apple Молив.A1 : Да, това работи и с 10,9-инчов i Pad на 10-то поколение 2022 година на издаване.Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашия i Pad.Q4 : Възможно ли е да се използват с този защитно фолио за екрана?.A2 : Не, отвор за писалка, подходящ за Apple Молив 1-во поколение и други моливи същия размер, че и Apple Молив от първо поколение. ?Два зрителен ъгъл : Конструкцията на своята практика Apple i Pad на 10-то поколение с три гънки ви позволява да избирате едно от двете различни положения, за да видите или набор на текст, което осигурява комфорт по време на почивка или работа.Магнитна лента превежда автоматично на вашия i Pad в режим на хибернация, когато отворите или затворите калъф. (Моля, обърнете внимание : Apple Молив и адаптер в комплекта не са включени).Можете да съхранявате Apple Молив 1-во поколение и адаптер в держателе, когато не ги използвате, и предпазват от загуба или повреда по време на разходка или на открито.Можете да съхранявате Apple Молив 1-во поколение и адаптер в держателе, когато не ги използвате, и предпазват от загуба или повреда по време на разходка или на открито. ?Притежателя на Apple Молив : калъф за i Pad на 10-то поколение идва с вграден държач за Apple Молив.Повърхност-мека и копринена, като осигурява на кожата усещане за комфорт.

Характеристики на офертата