.

VIPFMPET Освобождаване от газ колики на бебето, 12 бр. Натурално Решение за Облекчаване на Запек при Бебета, Леко Сигурно е Еднократно Средство от Газови Колики при бебе?

VIPFMPET Освобождаване от газ колики на бебето, 12 бр. Натурално Решение за Облекчаване на Запек при Бебета, Леко Сигурно е Еднократно Средство от Газови Колики при бебета за Новородени с Газообразованием

BGN 2.00

Налично
В магазина

【Научен дизайн】 Многократно протестированная тръба за облекчаване на колики при новородено дължина 32 мм достатъчно дълга, за да се проведе чрез мускули, които да забавят газ и стимулират сфинктер 【Еднократна дизайн 12 бр】 Тази газоотводная тръба за новородено за еднократна употреба, на много удобно изхвърлят след употреба, безопасност и здраве. само 12шт детска тръба за облекчаване на запек, достатъчно на брой, за да се използва в продължение на дълго време.Естествено решение при колики, запек и други проблеми, свързани с газообразованием, - газова тръба baby relief, която се вкарва в ануса на детето за незабавно освобождаване на газове.Конструкция на тапите тази детска тръба за облекчаване на запек позволява да не се въвежда тръба твърде дълбоко.Това помага на бебета да се отървете от излишните газове, без да се налага на капки или лекарства, това е една отлична алтернатива на капки за декомпресиране на газ.Чудесна алтернатива на газоотводящим капки.Заоблени на върха на тази детска газоотводной на тръбата, не причинява дискомфорт при въвеждането.Поставете детска газоотводную тръба, за да помогне на бебета незабавно да освободи излишните газове, без да се налага да поемат капки или лекарства.

Характеристики на офертата