.

Уеб камера DEFLAB Уеб-камера 1080P Компютърна уеб камера С автоматично шумопотискане Уеб камера с превземането на светлина с висока разделителна способност, USB уеб каме?

Уеб камера DEFLAB Уеб-камера 1080P Компютърна уеб камера С автоматично шумопотискане Уеб камера с превземането на светлина с висока разделителна способност, USB уеб камера, Уеб камера, с увеличение, лице в лице, Помещение

BGN 1.33

Налично
В магазина

⚫ Работи с USB 2Благодаря ви за вашата поръчка. ⚫ Широка уеб-камера с корекция на околната светлина и ниска осветеност Камера лаптоп с автоматично и широкоъгълен обектив може да снима видео във формат Full HD Корекция на осветеност при ниска осветеност ви позволява да се насладите на най-добрите видеозвонками дори в условия на слабо или лошо осветление. ⚫ Щепсела и да играе с въртяща се основа Уеб камера Тази камера за компютър е лесен за инсталиране и не се нуждае от други драйвери въртящо се на 360 градуса резбово основа и регулируем монтаж на скоба позволяват лесно да монтирате камерата на компютърните монитори лаптопи (без повреда на екрана) и штативах. ⚫ 8-мегапикселова уеб камера Full HD, 4k Тази компютърна уеб камера с микрофон има стъклен обектив с висока резолюция 3840x2160 и работи със скорост от 30 кадъра в секунда, като осигурява ясно изображение и гладко видео без забавяне. ⚫ Щепсела и да играе с въртяща се основа Уеб камера Тази камера за компютър е лесен за инсталиране и не се нуждае от други драйвери въртящо се на 360 градуса резбово основа и регулируем монтаж на скоба позволяват лесно да монтирате камерата на компютърните монитори лаптопи (без повреда на екрана) и штативах. Уеб камера 2 K 4 K 1080 P за КОМПЮТЪР, Уеб-камера камера USB Онлайн уеб камера с микрофон с автофокус, Full Hd 1080 P Уеб камера Can Webcan за компютри Резолюция : 2048x1536 (2k) 1920x1080 (1080p)3840x2160 (4k) кадри в секунда на видео : 30 кадъра в секунда / 15 кадъра в секунда (1080p) изходен Формат : MJPG / yuy2 Микрофон : цифров микрофонинтерфейс : USB2.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен.Използването на всяко съвместимо устройство отнема около минута или по-малко. ⚫ Широка уеб-камера с корекция на околната светлина и ниска осветеност Камера лаптоп с автоматично и широкоъгълен обектив може да снима видео във формат Full HD Корекция на осветеност при ниска осветеност ви позволява да се насладите на най-добрите видеозвонками дори в условия на слабо или лошо осветление.

Характеристики на офертата