.

Glintee Супер Ярки Крановые светлини Сензорна писалка за лампи Светлината в Гардероба Нажимная Миене лека нощ на Батерии за шкаф Гардероб Спалня Навес За съхранение П

Glintee Супер Ярки Крановые светлини Сензорна писалка за лампи Светлината в Гардероба Нажимная Миене лека нощ на Батерии за шкаф Гардероб Спалня Навес За съхранение Предверие Стълбище Полк Автомобил (Бял)

BGN 5.13

Налично
В магазина

★ Безжична осветление Лесен за използване, включва /изключва светлината натискане в средата на месецаВъпреки това, батерията може бързо да се изтощи, ако продължавате да включва светлина за дълго време. ★ 【Работи на батерия】 : тъчпад осветление без кабели залепен навсякъде бързо и лесно, или просто се фиксира малки зъбите; не се притеснявайте за внезапно падане и влошаване на настроението ви. ★ Когато сменяте батериите, просто завъртете срещу часовниковата стрелка, докато не се отвори. ★ Подходящ за залепване върху всякаква повърхност дърво, стъкло, плочки на стената.Когато ставам от леглото в тъмна нощ, и не е нужно да се пипнешком в тъмното и се страхуват да се препъват.Лампата има функция за запаметяване на яркостта.Включване на светлина, продължителното натискане на него може да губят яркостта. ★ Ви би било по-добре да се определи едно място, а не изтриване на друго. ◆ Как да използвате Натиснете Light за включване / изключване, а след това дълго натискайте light за плавно регулиране на яркостта, и цветовата температура (3 тип на цветовете) на пръстите и се оставя за определяне на яркостта. ★ Led монтиран на стената лампа може да стик всички повърхности, които са дърво, пластмаса, метал, стъкло.Продължителното натискане на показател дава възможност за плавно регулиране на яркостта, и цветовата температура (3 вида цветове : студен бял, топъл бял, неутрално бяла), можете да изберете цвят и яркост от суперяркой до скучна, пръстите се оставят за определяне на яркостта.В противен случай той губи и ще остави отпечатък. ★ 【3 вида цветно осветление】 : Докоснете източника на светлина, за да включите / изключите за него. ◆ На помещение включва : 1 X Лампа 1 X Двустранен лента 2 X винтове 1 X Ръководство за потребителя. бързо да се инсталира с помощта на лепкава подложка 3 m от другата страна.

Характеристики на офертата