.

Сгъваеми калъфи SONIGRA Folio за съвсем нов таблет OnePlus Pad (2023) - Оборудвана обикновен калъф-поставка от изкуствена кожа премиум-клас с функция за автоматично преминаване ?

Сгъваеми калъфи SONIGRA Folio за съвсем нов таблет OnePlus Pad (2023) - Оборудвана обикновен калъф-поставка от изкуствена кожа премиум-клас с функция за автоматично преминаване в режим на готовност за OnePlus Pad 2023

BGN 2.67

Налично
В магазина

Безплатна поставка за гледане позволява на вашето устройство самостоятелно монтирани в пейзажна ориентация - отлично подходящ за видео разговори или гледане на мултимедияАвтоматичен режим сън - вградена магнитна лента автоматично се превежда таблет в икономичен режим при отваряне и затваряне на капака.Цвят показан като на снимката.Предпазва и удължава живота на батерията.Устойчива трехстворчатая поставка - Предния капак може да бъде сгъната под две ъгли за максимално лесно набиране на текст и да се движат по всички бутони. 【Освобождаването на ръката】-Подходящ за специални защитни своята практика One Plus Pad 2023, много подходящ за деца, студенти, учители и всички, които трябва да се използват за презентации, срещи и пътувания.Мека подплата от микрофибър с външната страна от изкуствена кожа защитава вашия таблет от драскотини и прах. 【SMART COVER】 - Магнитна smart cover поддържа функцията за автоматично събуждане и заспиване One Plus Pad 2023. 【Освобождаването на ръката】-Подходящ за специални защитни своята практика One Plus Pad 2023, много подходящ за деца, студенти, учители и всички, които трябва да се използват за презентации, срещи и пътувания. 【SMART COVER】 - Магнитна smart cover поддържа функцията за автоматично събуждане и заспиване One Plus Pad 2023.НЕ е подходящ и за други модели.НЕ е подходящ и за други модели.Мощно магнитно връзка за изграждане на устойчива поставка за гледане на вашия таблет, предотвращающей спад на таблета, когато четете или пишете.【СЪВМЕСТИМОСТ】- Този калъф е предназначен за One Plus Pad (випуск 2023 г. 【Висококачествени материали】-Задната част на кутията от твърдия КОМПЮТЪРА ви осигурява по-издръжлив корпус, който предпазва вашия таблет от удари, падания и соударений.Мека подплата от микрофибър с външната страна от изкуствена кожа защитава вашия таблет от драскотини и прах.Моля, проверете номера на модела на вашия таблет преди закупуване!.Моля, проверете номера на модела на вашия таблет преди закупуване!. 【Висококачествени материали】-Задната част на кутията от твърдия КОМПЮТЪРА ви осигурява по-издръжлив корпус, който предпазва вашия таблет от удари, падания и соударений.

Характеристики на офертата