.

LJNYIE Метални Бутилки за Вода С Изолация 22/28/37 грама От Неръждаема Стомана 18/10 Вакуумно Множество Проста Модерна Фляжка за спорт Момчета И Момичета, Фляжка за Пътуван?

LJNYIE Метални Бутилки за Вода С Изолация 22/28/37 грама От Неръждаема Стомана 18/10 Вакуумно Множество Проста Модерна Фляжка за спорт Момчета И Момичета, Фляжка за Пътуване, Фитнес Зала, Колоездене, Бутилки за вода

BGN 33.27

Налично
В магазина

Дръжте на топло за 12 часа, в студа за 15 часа 【Бутилка за вода с дръжка филтър】Множество бутилка за вода се предлага с филтър 304 и вградена дръжка. 【Бутилка за вода с дръжка филтър】Множество бутилка за вода се предлага с филтър 304 и вградена дръжка.Страхотно за каране на колело, спорт, пътуване, фитнес зала. 【Прости Модерни Изолирани бутилка за вода】Външната стена на бутилката с вода, разполага с покритие, което не избледнява, не се беля и винаги остава ярък.Никакви други допълнителни елементи, прост стил на ~.【18/10 неръждаема стомана】 Вътрешния слой на изолирани бутилки за вода LJNYIE е изработена от неръждаема стомана 18/10 неръждаема стомана 18/10 "медицински клас". (Тъй като неръждаема стомана 18/10 много е трайна и устойчива е на корозия, на нея изобщо не се открояват йони на метал, това е най-съвременната медицинска неръждаема стомана от всички налични, и от нея са произведени хирургически инструменти. 【Големи изолирани бутилка за вода】LJNYIE бутилка за вода е 22 грама, 28 грама, 37 грама на 3 вида на капацитет. 【Прости Модерни Изолирани бутилка за вода】Външната стена на бутилката с вода, разполага с покритие, което не избледнява, не се беля и винаги остава ярък. 【Големи изолирани бутилка за вода】LJNYIE бутилка за вода е 22 грама, 28 грама, 37 грама на 3 вида на капацитет. (Тъй като неръждаема стомана 18/10 много е трайна и устойчива е на корозия, на нея изобщо не се открояват йони на метал, това е най-съвременната медицинска неръждаема стомана от всички налични, и от нея са произведени хирургически инструменти.

Характеристики на офертата