.

Скъпа бутилка за вода AXLOFO® с соломинкой - Творчески Чаши за сладолед и popsicle обем 300 мл, Регулируема Презрамка за по-високо, Кавайные Бутилка за пиене, без бисфенолаА (

Скъпа бутилка за вода AXLOFO® с соломинкой - Творчески Чаши за сладолед и popsicle обем 300 мл, Регулируема Презрамка за по-високо, Кавайные Бутилка за пиене, без бисфенолаА (син)

BGN 3.00

Налично
В магазина

【Сладки бутилки с вода】Креативна форма под формата на popsicle в кавайном стил, която лесно привлича погледи на минувачите и бързо се превръща в център на вниманието на тълпата или събрания, и влюбит на вашето дете в питейна вода Елегантна бутилка за popsicle : Разработен popsicle е уникално и колоритно. Разнообразие от цветове за избор : синьо, розово, лилаво винаги са вашият любим цвят. 【Фланец дизайн на 360 °】 Гърлото на бутилката за вода, за сладолед с соломинкой има дизайн уплътнения за защита от почистване соломинкой и не протича при закрити чаша за вода, което улеснява переноску. 【Надежден материал】 в бутилка за вода Popsicle се използва безопасен и полезен за здравето материал без бисфенол А, хранително-вкусовата силикагел + КОМПЮТЪР, който може да се използва за питейна вода, мляко, сок, бира, чай и бялото вино. Многофункционален дизайн : Соломинка с джапанки, капацитетът за съхранение на вода, голям калибър за почистване, силиконов ръкав за защита на сламки. Госпожа кана : Компактен дизайн, по-подходяща за училище, дами, връчването на подаръци. -Магазин AXLOFO.По този начин, квадратна бутилка с вода може да се сложи в детска чанта, за да се насладите на пътешествия и занимания със спорт на открито. (Забележка : да Не се излива в кана вода или напитки с температура над 70 ℃, за да се избегне горещи.Ние сме ангажирани професионално в производството на пластмасови изделия.С изискан умения и дългогодишен опит, ние стриктно изпълняваме добра работа при производството на нашите продукти.

Характеристики на офертата