.

Възглавница от органичен елда HXHLYH, Регулируем Дишаща за прохлада, Има масажен ефект, Подобрява качеството на съня (в синьо)

Възглавница от органичен елда HXHLYH, Регулируем Дишаща за прохлада, Има масажен ефект, Подобрява качеството на съня (в синьо)

BGN 17.99

Налично
В магазина

премахване на гречневую люспите от дупката на мълния посред възглавници, напълно излагат на слънце, както и да се проветри и изсъхне на слънце, което може да елиминира влагата и да удължи живота на ядро възглавници Полезна елда помага за подобряване на паметта, за премахване на умора и напрежение, а също и да ви дам по-спокоен и сладък сън, за допълнителен комфорт. [Идеален подарък] Висококачествена възглавница от елда ще осигури на вас и вашето семейство качествен сън, ще стане ваш спътник в живота, както и подарък за близки и приятели, за да може с увереност да купуват си и с удоволствие да се насладят!. 【Перфектен дизайн】 Калъфка изработена от висококачествена памучна груб плат, екологично чисти печат и лакиране, с невидим цип, дизайн ключалката, гурме кант, на височината може да се регулира самостоятелно, палта, преносимо и моющееся, трайно. [Благородна елда корпуси] Елда възглавници са пълни на 100% елда кора. 【Перфектен дизайн】 Калъфка изработена от висококачествена памучна груб плат, екологично чисти печат и лакиране, с невидим цип, дизайн ключалката, гурме кант, на височината може да се регулира самостоятелно, палта, преносимо и моющееся, трайно. 【Функционален принцип】 Ергономична, идеална подкрепа на врата в съответствие с формата и теглото на шийния отдел на гръбначния стълб осигурява регламентирана подкрепа за главата и шията, облекчава умората всички спящи и страдащи от болки във врата. [Идеален подарък] Висококачествена възглавница от елда ще осигури на вас и вашето семейство качествен сън, ще стане ваш спътник в живота, както и подарък за близки и приятели, за да може с увереност да купуват си и с удоволствие да се насладят!.През зимата тук е топло, а лятото е прохладно. 【Функционален принцип】 Ергономична, идеална подкрепа на врата в съответствие с формата и теглото на шийния отдел на гръбначния стълб осигурява регламентирана подкрепа за главата и шията, облекчава умората всички спящи и страдащи от болки във врата.Той е подходящ за възрастни хора и работници.През зимата тук е топло, а лятото е прохладно.Елда зърно е добра пропускливост л, гъвкавост, и я лесно се разделят с помощта на няколко технологични процеси.Елда зърно е добра пропускливост л, гъвкавост, и я лесно се разделят с помощта на няколко технологични процеси. 【Здравето и безопасността на】Възглавница от елда има добра циркулация на въздуха, добра пропускливост на въздуха, не съдържа статично електричество, изпълнен с чиста и непыльной висококачествена елда обвивката, има противоалергични ефект, премахва умората и напрежението.

Характеристики на офертата