.

Многофункционална Мобилна Количка за красота MTYLX, монтиран на стената Рафтове за Медна Тел, Месинг Рафтове за търговски изложения на продукти от Черен Орех, монтир?

Многофункционална Мобилна Количка за красота MTYLX, монтиран на стената Рафтове за Медна Тел, Месинг Рафтове за търговски изложения на продукти от Черен Орех, монтиран на стената Фон за Баня, Практичен Багажник за съхранение,

BGN 7.32

Налично
В магазина

♦ Съвет : ♦ 1 Ние продаваме само малки колички и не се включват в комплекта на други Референтни обекти.♢ Характеристики : Изискан и красив, здрав, не е деформиран, подходящи за декорация на произволно място в дома;.♦ Моля, използвайте строго в съответствие с инструкциите за употреба на продукта, е строго забранено бъде с наднормено тегло ♦ да Събира ли : Да. Размер на продукта се измерва ръчно, ще отклонение от 1-2 см, моля, извинете ме!♦ 3. ♢ Добре дошли в Моя магазин, има много стилове на колички по Ваш избор.♦ Ежедневна грижа : Редовно избършете повърхността с кърпа, за да го запази в чистота. От ъгъла на снимане и осветление могат да бъдат хроматичната аберация моля, превалируйте в натура!♦ 4. Срок за доставка на стоката е 10-25 дни, в зависимост от вашата страна или регион, моля, бъдете търпеливи.Ако Имате нужда от повече стоки за дома и улицата, Можете да ги купите в магазина ми!♦ Приложими места : Хотели, Ресторанти, клубове, барове и т.

Характеристики на офертата