.

LIOOBO 8 опаковки, държач за мобилен телефон, Регулируема силиконова поставка за таблет, Многоцветни Преносими Настолни стойка, Съвместима стойка за мобилен телефон з

LIOOBO 8 опаковки, държач за мобилен телефон, Регулируема силиконова поставка за таблет, Многоцветни Преносими Настолни стойка, Съвместима стойка за мобилен телефон за деца (Случайно смесване на цветовете)

BGN 37.48

Налично
В магазина

Прекрасен титуляр за телефон за всичкиПредпазва вашето устройство от надраскване и скольжений при продължителна употреба.Предпазва вашето устройство от надраскване и скольжений при продължителна употреба. ? Информация за размерите : Размерите на всяка поставка за телефон с повече от 11,5 х 9,5 х 4,5 см /4,53 х 3,7 х 1,77 инча, той е подходящ за повечето смартфони или таблети и носи повече удобство в своя всекидневен живот. ? Удобен държач за телефон : Уникален дизайн във формата на палеца, ярки цветове, подходящи за повечето мобилни телефони, прави четенето на електронни книги забавно.-Изработен от материали , безопасни и може да се използва в продължение на дълго време. ? Удобен държач за телефон : Уникален дизайн във формата на палеца, ярки цветове, подходящи за повечето мобилни телефони, прави четенето на електронни книги забавно. ? МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Регулируем държач за мобилен телефон, произведен с глоба изработка. ? Удобен за потребителя дизайн : Поставка за телефон ви позволява лесно да регулирате ъгъла на видимост на телефона, можете да видите устройството по вертикала и хоризонтала в съответствие с вашите нужди; освен това, скоба за палеца може да поставите на дъното, в средата или в горната част на телефона, което е удобно за гледане на телефона от различни ъгли. ? МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Регулируем държач за мобилен телефон, произведен с глоба изработка.-Уникален дизайн и отлично качество на изработката гарантират неговата популярност и практичност. ? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 8 дизайнерски каботажните за телефон в произволен цвят, като бяло, розово, червено, жълто, зелено, лилаво, черно и синьо, достатъчно на брой, също така можете да споделите със семейството и приятелите подарък-изненада. ? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 8 дизайнерски каботажните за телефон в произволен цвят, като бяло, розово, червено, жълто, зелено, лилаво, черно и синьо, достатъчно на брой, също така можете да споделите със семейството и приятелите подарък-изненада.

Характеристики на офертата