.

Регулируема Поставка за iPhone, Въртяща се на 360 градуса Amsel, Док-станция от алуминиева сплав за таблети Samsung, iPad, Kindle е четец на електронни книги (черен)

Регулируема Поставка за iPhone, Въртяща се на 360 градуса Amsel, Док-станция от алуминиева сплав за таблети Samsung, iPad, Kindle е четец на електронни книги (черен)

BGN 17.99

Налично
В магазина

◆ Утяжеленное основата държи таблет / телефон на място, а пенопластовая уплътнение с дебелина 0,25 инча под него помага за задържане на стойка е на мястото и предпазва повърхността от надраскване◆ Стойка за таблет и телефон AMSEL PAM-21, изработени от висококачествен авиационен алуминий сплав, представлява перфектна комбинация от стил и функционалност. ◆ Стойка за таблет и телефон AMSEL PAM-21, изработени от висококачествен авиационен алуминий сплав, представлява перфектна комбинация от стил и функционалност. ◆ Нескользящие силиконови скоби осигуряват постоянно надеждно задържане на таблет или телефон и предотвратяват вибрациите.Височина се регулира от 13 до 20 инча, а въртящ се на 360 ° позволява на притежателя да конфигурирате таблет / телефон под всякакви ъгли на видимост или снимки, които може да се наложи.Поставка за мобилен телефон и i Pad, висока поставка за телефон.Целият държач и поставка може да се разглобява за лесно пренасяне и преместване. ◆ Регулируема по височина на стена с дължина от 13 до 20 инча и въртящо се монтиране на 360 ° предоставят разнообразни ъгли на видимост за всички ваши нужди. ◆ Регулируема по височина на стена с дължина от 13 до 20 инча и въртящо се монтиране на 360 ° предоставят разнообразни ъгли на видимост за всички ваши нужди.Може да се използва за телефон ipad и поставка за таблета, или за видео разговори.Може да се използва за телефон ipad и поставка за таблета, или за видео разговори. ◆ Нескользящие силиконови скоби осигуряват постоянно надеждно задържане на таблет или телефон и предотвратяват вибрациите. ◆ Утяжеленное основата държи таблет / телефон на място, а пенопластовая уплътнение с дебелина 0,25 инча под него помага за задържане на стойка е на мястото и предпазва повърхността от надраскване.Специална дупка в закопчалка позволява да се свържете зарядното устройство към телефона.9 / 11, i Pad Air, Microsoft Surface Pro, таблети Samsung Galaxy и много други. ◆ Поставка AMSEL PAM-21 - това е идеалният регулируема по височина държач за вашия телефон или таблет.

Характеристики на офертата