.

OCQ 10 Опаковане. Черни Дръжки за шкафа Матово Черни Дръжки За шкаф От Неръждаема Стомана, Дръжки За Кухненски шкаф Чекмеджета Дръжки за мебели За кабинет Разстояние ?

OCQ 10 Опаковане. Черни Дръжки за шкафа Матово Черни Дръжки За шкаф От Неръждаема Стомана, Дръжки За Кухненски шкаф Чекмеджета Дръжки за мебели За кабинет Разстояние между дупките 5 инча

BGN 2.67

Налично
В магазина

подходящ за повечето стандартни дебелини на корпусни плочиЧекмеджета за шкафове - това е идеалният начин да декорирате цяла стая. ✅ Лесен за инсталиране - идва с винта 2 размери (дължина 1 инч и 1,57 инча), 4 винта за всяка издатина на корпуса, се инсталира за броени минути, без използването на инструменти. ✅ Размери - Разстоянието от дупка до дупка 5 см, обща дължина 7 1/2 инча, ширина 1/2 инча перваза : 1-3 / 8". ✅ Теглене от неръждаема стомана - Тези черни дръжки за шкафове, изработени от висококачествени кухи тръби от неръждаема стомана с матово черно покритие, трайни и които появата на ръжда, черно тяга за шкафове са подходящи за шкафове различни стилове, гардероб, шкафа и серванта.Определяне на нови дръжки на гардероба, пробиват две дупки с разстояние от център до център и 5 инча.Неръждаема стомана. ✅ Дръжки на вратите на гардероба - Модерен по стил, тези матови черни дръжки на вратите на гардероба са с мек блясък и вечния стил, фина и в същото време са прости, те са лесно да се преработи за гардероб, нощни шкафчета, кухненско обзавеждане, килер, чекмеджета и шкафа, обикновен външен вид, подходящи за всеки украса.

Характеристики на офертата