.

CZC HOME 5 Опаковки 3,5-Инчови чекмеджета, Квадратни Дръжки на гардероба от Неръждаема Стомана, 3-Инчов Централните чекмеджета за Кухненски Шкафа с 2 винта Размери, Матир?

CZC HOME 5 Опаковки 3,5-Инчови чекмеджета, Квадратни Дръжки на гардероба от Неръждаема Стомана, 3-Инчов Централните чекмеджета за Кухненски Шкафа с 2 винта Размери, Матиран Никел

BGN 8.99

Налично
В магазина

Всяка писалка опаковани индивидуално, за да не поцарапаться един за другМожете да използвате тренировка M4 за проделывания дупки.
Гаранция : CZC HOME предлага 30 дневна гаранция за връщане на парите, по всякаква причина и 12-месечна гаранция по въпроси, свързани с качеството.Надяваме се, че ще останете доволни от крайния резултат след нашата комуникация.
Различни размери за да отговарят на различни нужди : Оборудвани с различни винтове и разстояние между дупките, тези чекмеджета и дръжки за шкафове могат да се комбинират с различни мебели, като гардероб, чекмеджето, скрин, шкафове, гардероб и сервант, че ще даде помещения, усещане за класика.По този начин можете да изберете различни цветове (черен / злато / сребро) в съответствие с дизайн на вашата стая. Гладки ръбове и липсата на остри елементи осигуряват безопасност.
Проста конструкция и е лесен за сглобяване : всичко, което трябва да направите е да се отбележи позиция за монтаж на дръжки, след това внимателно, за да пробие и до конец винт с обратна страна и най-накрая затегнете винта.Дръжки на гардероба са издръжливи и лесно се окислява.Висококачествени материали и здрава конструкция : Изработени от висококачествена неръждаема стомана с матово покритие никелова тапицерия, тези чекмеджета водоустойчив и устойчив на корозия.Цвят може да се различава поради различни дисплеи.Куха и лека конструкция ви позволява да инсталирате сцепление на шкафа в зависимост от вашите предпочитания.

Характеристики на офертата