.

Sooyee 4 Врати Складное Колие Висящ Органайзер За Бижута Двустранно Поставка Дисплей и 3-Слойный Кутия за съхранение на вещи и Работи с 30 Регулируеми отделения, прозра?

Sooyee 4 Врати Складное Колие Висящ Органайзер За Бижута Двустранно Поставка Дисплей и 3-Слойный Кутия за съхранение на вещи и Работи с 30 Регулируеми отделения, прозрачен

BGN 6.79

Налично
В магазина

УДОБСТВО : Уникален дизайн на дисплея е доста удобен и преносим7 инча (Ш) х 7 инча (В). Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента : Ако има проблеми с качеството и от увреждане при транспортиране могат да доведат до избор замяна или връщане, можете да се възползвате от услугата безусловно връщане в магазина SOOYEE. 2 специални оферти в комплекта : Органайзер за бижута с 4 врати Размер : 16,4 инча (Д) х 11.При желание можете да добавите и повече кутии, а не само 3 нива.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.При желание можете да добавите и повече кутии, а не само 3 нива.ТАВИ с защелкивающимися КЛЮЧАЛКИ : 3 штабелируемых нива надеждно да определи си провизии, за безопасно съхранение и транспортиране, като всяка страна има капаче, които държат на всяко ниво контейнери, на три нива, всяка от които се определя капаче с всеки край. 3-слойный кутия за съхранение на вещи и занаяти Размер : 10 инча (Д) х 6. Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента : Ако има проблеми с качеството и от увреждане при транспортиране могат да доведат до избор замяна или връщане, можете да се възползвате от услугата безусловно връщане в магазина SOOYEE. Акрилни титуляр за обеци с 4 врати : 256 оптимизирани предварително пробитых дупки за организацията и демонстрации и 128 двойки дълги обици и игли, подходяща за гривни и колиета.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. Акрилни титуляр за обеци с 4 врати : 256 оптимизирани предварително пробитых дупки за организацията и демонстрации и 128 двойки дълги обици и игли, подходяща за гривни и колиета.УДОБСТВО : Уникален дизайн на дисплея е доста удобен и преносим.2 специални оферти в комплекта : Органайзер за бижута с 4 врати Размер : 16,4 инча (Д) х 11.Нека си представим!Размер подобен на книга, дизайн във формата на хармоника от 4 панели, можете да сгънете този органайзер за съхранение на вашите бижута.

Характеристики на офертата