.

Raone Аниме Обяд-бокс за многократна употреба изолиран обяд-бокс за жени и мъже, Фланец Преносим Изолиран Обяд-Бокс със Странично джоб, Термоохладитель бенто е Обяд-Б?

Raone Аниме Обяд-бокс за многократна употреба изолиран обяд-бокс за жени и мъже, Фланец Преносим Изолиран Обяд-Бокс със Странично джоб, Термоохладитель бенто е Обяд-Бокс За работа, Пикник, Къмпинг

BGN 3.33

Налично
В магазина

?2 ? Простор и компактен дизайн - Благодарение на идеалното размер 10,4 "X 6,5" Х 8,6" е достатъчно за приготвяне на места за хранене на храна, напитки, плодове или леки закуски. ?Стилен и приятен модел ? Ние предлагаме различни видове сладко и модерен дизайн, който всеки може да намери любимите си пакети за обяд.Случайна чанта за обяд Приятни ярки цветове и ясни очертания. ?Изолирайте до 5 часа - Благодарение на алуминиева филм композиране лигавицата на перламутрового памук изолация Помага за поддържане на топла и студена температура в продължение на деня, подобряване на качеството на продуктите, което позволява да се наслаждавате на хранителни ястия навсякъде и по всяко време. ?Добра топлоизолация ?ви Позволява да съхраните храната топла или студена при оптимална температура в продължение на няколко часа. ?Пази здравето ?Вътрешна подплата 100% храни, така че вие можете без опасения да се поставят в пакет вкусна храна.Джоб отпред за съхранение на малки предмети, като например телефони, ключове, картички, малки кърпички. Избършете с влажна кърпа Или Леко смахните четка. Екологично чист и безопасен за храните.Лесно се почиства с вода. ? Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, онлайн-услуги 24 часа в денонощието ще ви даде най-задоволителен отговор. За да се избърше, след това изплакнете с чиста вода, най-накрая избършете със суха кърпа и го оставете да изсъхне на въздуха.? Здрав материал-материал от 100% полиестер, подплата от алуминиево фолио от композитен памук с перли.6 инча) ?цвят : потребителски шаблони ?да отвори пътя : цип ?структура : основен джоб, предни чанта ?стил : преносим Снек-bag / чанта за обяд ?инструкции за пране : ?1. ?Забележка : ? Моля, се допуска отклонение в размер на 1-3 см (0,39-1,18 инча) от ръчно измерване, благодаря.Сладък и цветен принт привлича вниманието на всички и ги кара да се усмихва.Подходящ за жени и мъже.Напълно е Широко отворена конструкция осигурява Бърз достъп до Предметите Вътре. ?Спецификация : ?Материал : полиестер ?лигавицата на : алуминиево фолио за композитно памук pearl ?обяд размер : 26.Това е не само за работа в офиса и колежа, но и за отдих и развлечения, като Риболов, туризъм, пикник, къмпинг за храните и така Нататък. Да Не се перат в машина, Не бъде топло, Без натискане.Вътрешната облицовка на 100% храни, така че Вие можете без опасения се слагат Своите Вкусни закуски пакет за замразяване.

Характеристики на офертата