.

Raone Аниме Обяд-бокс за многократна употреба изолиран обяд-бокс за жени и мъже, Фланец Преносим Изолиран Обяд-Бокс със Странично джоб, Термоохладитель бенто е Обяд-Б?

Raone Аниме Обяд-бокс за многократна употреба изолиран обяд-бокс за жени и мъже, Фланец Преносим Изолиран Обяд-Бокс със Странично джоб, Термоохладитель бенто е Обяд-Бокс За работа, Пикник, Къмпинг

BGN 0.67

Налично
В магазина

?Забележка : ? Моля, се допуска отклонение в размер на 1-3 см (0,39-1,18 инча) от ръчно измерване, благодаряПодходящ за жени и мъже. Да Не се перат в машина, Не бъде топло, Без натискане. ?Добра топлоизолация ?ви Позволява да съхраните храната топла или студена при оптимална температура в продължение на няколко часа.Джоб отпред за съхранение на малки предмети, като например телефони, ключове, картички, малки кърпички.Тя може да се използва като чанта за закуски.Случайна чанта за обяд Приятни ярки цветове и ясни очертания.Това е не само за работа в офиса и колежа, но и за отдих и развлечения, като Риболов, туризъм, пикник, къмпинг за храните и така Нататък. ? Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, онлайн-услуги 24 часа в денонощието ще ви даде най-задоволителен отговор.Лесно се почиства с вода. ? Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради светлинни ефекти и настройки на монитора, моля, с разбиране на брой. Подсилен шев и метален цип за по-дълъг период на употреба. ?Функция : ? Вместительное място за съхранение на ?Тази термосумка изглежда малък, но вместительной, в нея идеално се вписват обяд, леки закуски, плодове и дори бутилка за протеинового коктейл. ?Изолирайте до 5 часа - Благодарение на алуминиева филм композиране лигавицата на перламутрового памук изолация Помага за поддържане на топла и студена температура в продължение на деня, подобряване на качеството на продуктите, което позволява да се наслаждавате на хранителни ястия навсякъде и по всяко време. ?Стилен и приятен модел ? Ние предлагаме различни видове сладко и модерен дизайн, който всеки може да намери любимите си пакети за обяд. Моля, използвайте влажна кърпа С препарат за миене на съдове (при нужда). Избършете с влажна кърпа Или Леко смахните четка. ? Стилни и здрав чанта за обяд - Тази стилна чанта за обяд може да се използва като чанта за обяд, чанта за пикник, модерна чанта за пазаруване подходяща за всички възрастови групи. ?В много случаи на живота - Нашия многократна употреба фланец обяд-бокс се характеризира с простота, модерност и лекота, което позволява да запази храната топла или студена за няколко часа. ?Многофункционален ? Нашите обяд-бокс Е идеален за опаковане на напитки и храни за пикник, за работа, за плаж, на къмпинг, за пътуване и други дейности на открито. За да се избърше, след това изплакнете с чиста вода, най-накрая избършете със суха кърпа и го оставете да изсъхне на въздуха.

Характеристики на офертата