.

OneHandKeyboardMouse, 35 клавиши RGBBacklight Детска Половината Клавиатура Мишка за Мобилен телефон за Таблети

OneHandKeyboardMouse, 35 клавиши RGBBacklight Детска Половината Клавиатура Мишка за Мобилен телефон за Таблети

BGN 19.16

Налично
В магазина

От страна На двете устройства имат два порта USB и порт за захранване 5 В от захранващ Блок или мишката и клавиатурата трябва да бъдат свързани към портове, както е посочено по-горе.[Съвместимост] Клавиатура и мишка за една ръка, съвместимо с телефони, планшетами.Преди да свържете БТ мобилен режим трябва да отговаря на вашия мобилен телефон.Други USB портове може да се използва само за зареждане на устройството.Преди началото на играта отворете прозореца на спиране на работа на телефона, за да се ограничи достъп до играта и диск с приложения. [Подходящ за игри] Комбинация от клавиатура и мишка за мобилни игри, е особено подходяща за мобилни игри със скорост на FPS, като PUBG Mobile, Rules of Survival, Modern 5, OPS и др [Прецизно и гъвкаво] Клавиатура и мишка с една ръка за игри за мобилни телефони с помощта на клавиатурата и мишката по-бързо, по-точно и по-добре, отколкото използването на пръстите на телефона.За телефон натиснете Ctrl 1, за да превключите в режим for. Бутоните в играта предустановлены по подразбиране, обикновено можете да се насладите на играта, без да инсталирате драйвери. [Адаптивни] Детска клавиатура-мишка, която трябва да се изтегли приложение for Shooting Plus от for и App Shop и създаване на клавишите на клавиатурата и на мишката в мобилна игра същите като виртуални клавиши в играта.За устройството, натиснете Ctrl 2, за да превключите в режим за IOS. [Режим на осветяване] Комбинирана клавиатура и мишка с една ръка може да се включва или изключва RGB подсветка. Забележка : Този продукт не е напълно съвместим с устройства (за МТК) for (това е процесор, предназначен за мобилен телефон с чип MTK), а по-ниската версия за системата устройства с IOS е несъвместима.

Характеристики на офертата

Item Type:
One Hand Keyboard Mouse
Material:
ABS
Cable Length:
Approx. 1.4m/4.6ft
BT:
4.2
Number of Keys:
35 Keys
Be Applicable:
Suitable for FPS Mobile Games Such As for PUBG Mobile, for Mobile, for Rules of Survival, for Modern 5, for  OPS and More:
Features:
1. There are two USB ports and a 5V power port on the side of both products. The power supply or mouse and keyboard should be connected to the ports as marked above. Other USB ports can only be used for device charging. Before playing the game, open the phone pause window to limit the game and APP drive. Before the BT connection, the mobile mode should be according to your mobile phone. For phone press Ctrl 1 to switch to for mode. For device press Ctrl 2 to switch to for IOS mode. (Note:
Before connecting to BT, usually the LED mode indicator will flash when switching modes.
2. The buttons are preset by default in the game, usually you can also enjoy the game without installing the driver.:
Note:
This product is not fully compatible with (for MTK) for devices (that is, the CPU is an for MTK chip phone), and the lower version for IOS device system is not compatible.
How to Use:
Take out the product and use it.:
Package List:
1 x Keyboard:
1 x Mouse:
1 x USB Power Cable:
1 x Bracket:
1 x Manual:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.: