.

безжична ръчна клавиатура coolkiller CK98, Детска Акумулаторна Клавиатура с подсветка RGB, клавиатура с възможност за гореща замяна и о-проекти за Windows / Mac (Бяла, с метална п?

безжична ръчна клавиатура coolkiller CK98, Детска Акумулаторна Клавиатура с подсветка RGB, клавиатура с възможност за гореща замяна и о-проекти за Windows / Mac (Бяла, с метална предавателна кутия, електрически ключове

BGN 135.99

Налично
В магазина

(гребец ключове 2 в 1 е включен в комплекта)Ще Получите едно незабравимо слот впечатления с механична клавиатура Coolkiller CK98! Тази клавиатура е проектирана, за да ви осигури максимално удобен и отзивчив процес на игра.Линейни механични превключватели, Ice-Блейд са изработени с първоначалното усилие на 30 ° и крайни усилия 50g.ръководство за потребителя. 1 * Гребец капачка за ключове.можете да заредите emoji, GIF, изображения, софтуер, тогава те ще бъдат показани на OLED-дисплея на клавиатурата. 【OLED монитор и адаптивни RGB】Клавиатура е оборудван със специален и функционални OLED монитор, който лесно може да се поправи.Зашеметяващ подаръци за жени, приятелка, дъщеря на различни празници, като рожден ден / выпускная церемония / св.Обърната към юг печатна платка може да се направи RGB клавиатура, по-гладък и блестящ. 1 * Авиаторский Спирален кабел.Висококачествени уплътнения и силикон в клавиатурата с подплънки, както и прозрачни капачки за ключове профил CSA осигуряват по-гладък, чист и гъвкав набор на текст. Безжичен ключ 1 * 2,4 Ghz.Допълнителна клавиш * KSA Keycap. Подарете си този сензорен интерфейс ASMR!.Представете си в какъв възторг ще се получи тази страхотна клавиатура!.Той може да покаже cpu / GPU, температура, време. 1 * Механична клавиатура.Механична клавиатура CK98 поддържа редактиране на макроси, можете да създадете ефекти RGB ръцете си с помощта на включения софтуер можете да инсталирате на всички видове функции клавиши на клавиатурата, запис на макроси и настройка на функционалните клавиши по своему. 1 * Ръководство на потребителя. Разработени от водачи за шрифт, тя има за цел напълно да се осигури плавен набор на текст.С помощта на CK98 можете лесно да замени съществуващите имате ключове на други цветни ключове или ключове в стил MX без да е необходимо запояване. 【Акумулаторна батерия с възможност за гореща замяна】, Благодарение на вградения батерията с капацитет от 3750 ма Cool Killer CK98 може да поддържа устойчива предаване на безжичния сигнал.Предаването на сигнала е стабилен за да отговори на нуждите на разнообразна работа, обучение и забавление. 【Механична клавиатура с монтиране на 97 клавиши】конструкция с 97 бутони, висококачествена конструкция, допълнена с уплътнения поролоновой подплата, за да превключите и звукопоглощающей силиконова подплата в горната и долната части на таксите и печатна платка.

Характеристики на офертата