.

GAHOGA [2] за Samsung Galaxy S22 Ultra Защита на обектива на фотоапарата (6,8 ) Аэрокосмическое алуминиево пръстен от закалено стъкло / Устойчиво на надраскване / Качество Ultra HD / с ко?

GAHOGA [2] за Samsung Galaxy S22 Ultra Защита на обектива на фотоапарата (6,8 ) Аэрокосмическое алуминиево пръстен от закалено стъкло / Устойчиво на надраскване / Качество Ultra HD / с комплект за почистване и злато

BGN 0.67

Налично
В магазина

【Съвети】 : Моля, избършете внимателно обектива на телефона с чиста вода, преди да инсталирате на лещата и обектива трябва да бъде инсталиран правилно ? : Ултра тънък дизайн лещи - Прости фасоны така са на мода!След инсталиране на метално защитно фолио за камерата се увеличава само 0,2 мм, че е подходящ за повечето калъфи за мобилни телефони. ? [Инструмент за премахване] - се инсталира лесно и се отстранява, при извършването на филма на обектива на обектива на телефона няма да остане трудно очищаемого лепило.? : Съвместим с капак на обектива на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra (6,8 "), капачка от авиационен алуминий, предназначени за S22 Ultra, осигурява защита на обектива S22 Ultra от вибрации, падения, силни удари или на всякакви ежедневни надраскване. ? : коефициент на топлопреминаване на 99,99%, ефективно блокиране и филтриране на ултравиолетовите.Ще се отрази на сцеплението на защитно фолио на обектива.Не отстранявайте и не публикувайте отново и отново. ? [беспроблемная гаранция] - Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние веднага ще ви изпратим безплатна гаранция за замяна, или други решения.

Характеристики на офертата