.

Чък Shanrya ER11, Детайли на струг с Висока Твърдост от ER11 Гайка, за Расточки Фрезерно-Гравировального металообработващи машини с ЦПУ (патронник 6 mm)

Чък Shanrya ER11, Детайли на струг с Висока Твърдост от ER11 Гайка, за Расточки Фрезерно-Гравировального металообработващи машини с ЦПУ (патронник 6 mm)

BGN 41.47

Налично
В магазина

2Голямо усилие на затягане, широк обхват на захващане и висока точност. таблицата с текст td, таблица с текст th, таблица с текст th, таблица с текст Списък на пакетите : 1 x Гайка1 x касета.Добра дубликат част за стария си. Голямо усилие на затягане, широк обхват на захващане и висока точност. Широко се използва в областта на растачивания, фрезоване, пробиване, нарязване на резба тел, гравиране и т.Предпочитан материал от пружинна стомана, висока твърдост, висока якост, висока устойчивост на удар вискозитет.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Патронник ER11 + гайковертматериал : пружина стомана Модел : ег11опциональный патронник Технически характеристики на : 6 мм, 5 мм, 4 мм 3,175 mm. Различни детайли на продукта внимателно обработени, за да се гарантира стабилност и точност на продукта. Предпочитан материал от пружинна стомана, висока твърдост, висока якост, висока устойчивост на удар вискозитет. на Различни детайли на продукта внимателно обработени, за да се гарантира стабилност и точност на продукта. Добра е дубликат детайл за стария си.Широко се използва в областта на растачивания, фрезоване, пробиване, нарязване на резба тел, гравиране и т.

Характеристики на офертата

Condition:
100% Brand New
Item Type:
ER11 Chuck + Nut
Material:
Spring Steel
Model:
ER11
Optional Chuck Specifications:
6mm 5mm 4mm 3.175mm
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Nut:
1 x Chuck: