.

Homoyoyo Делото Климатик A/c Калъфи за употреба на климатика Текстилен Калъф За Климатик Защитна Чанта За Прозорец на Кутията на Климатика Външна Капачка Климатик Цент?

Homoyoyo Делото Климатик A/c Калъфи за употреба на климатика Текстилен Калъф За Климатик Защитна Чанта За Прозорец на Кутията на Климатика Външна Капачка Климатик Централна Кутията на климатика 1 бр.

BGN 2.00

Налично
В магазина

Пратката включва 1 х калъф за климатик Характеристики - Цвят : Сребристи капаци за климатици отвън - Осигурява надеждна защита на вашия климатик през всяко време на годината, защитен калъф за климатик.Климатик : Той е изработен с добра изработка, здрав и не ще бъде лесно да се повреди.Външна капачка на климатика : Тази капачка може да предпази вашето устройство от дъжд, сняг, прах и слънчева светлина. - Материал : плат Оксфорд със сребрист покритие, мрежа Централна кутията на климатика.Информация за стоки Външен калъф климатик с мрежесто дизайн, той ефективно проветрено и пропуска въздух, и не е необходимо да снимате при включен климатик. - образуват поради натрупване на отломки, отразява слънчевата светлина, забавя стареенето на аксесоари климатик.Защитен кожух климатик, Този предпазител може ефективно да защити климатик и удължаване на живота му.Аксесоари за климатика : Те могат да защитят вашия климатик от слънце, дъжд, сняг и драскотини.Защитно стъкло за климатик Климатик е много лесно да се замърси, но са трудни за почистване, тъй като тя винаги се определя отвън. - Начин на използването му е лесно и няма да ви отнеме твърде много време, затваряне на външен климатик с капак.

Характеристики на офертата