.

3 бр. Голяма Директен Машина за Рязане на ноктите Beauticom от Неръждаема Стомана - Професионални Ултра Остри Трайни Сребърни Ножица за нокти на пръстите на ръцете и кра?

3 бр. Голяма Директен Машина за Рязане на ноктите Beauticom от Неръждаема Стомана - Професионални Ултра Остри Трайни Сребърни Ножица за нокти на пръстите на ръцете и краката, за да се Грижа за с акрилни нокти, Маникюр

BGN 1.00

Налично
В магазина

[ПРИЛАГАНЕТО на] Тези здрава ножица за нокти са подходящи за професионално салонного или ежедневна домашен маникюр и педикюрЗдрав материал и нож, които пречат на разграждането и увреждане на ноктите, като същевременно осигурява дълги години на рязане нокти, с остри ръбове.Стригане осигуряват лесна прическа, която в крайна сметка няма да навреди и не се огъват естествени нокти потребителя.Тези кожички на ноктите и пръстите на краката са изработени от висококачествени материали, имат формата и размерите, специално предназначени за подстригване с оптимална точност.Белезници идеални за млади хора, възрастни хора, спортисти или всички хора, изправени пред гъста растежа на ноктите и други-често срещаните проблеми с ноктите.Подходящ за всички типове нокти. [DIMENSION] Дължина : 3. [ДИЗАЙН] Тежкотоварни лост дава възможност за лесно натискане на захващане и максимален контрол на потребителя.Дълги дръжки осигуряват комфорт и ви позволяват да се избегне неравномерных съкращения, намаляване на плъзгане при използване.Извитите създава естествена форма.Е изработен така, че да издържат на ударите на здрави нокти.

Характеристики на офертата