.

Потребителско име Galaxy Sword Wall Art Led RGB Light - Персонализирана Декор на Острието Война, Детска Стая, Спалня, Неоново Цветно бижу за момчета (30 инча Шх6 В (76x15 см), зелена свет?

Потребителско име Galaxy Sword Wall Art Led RGB Light - Персонализирана Декор на Острието Война, Детска Стая, Спалня, Неоново Цветно бижу за момчета (30 инча Шх6 В (76x15 см), зелена светлина), 30 инча шх6 инча (76x15

BGN 29.87

Налично
В магазина

- Интензивност винаги ще бъде еднаква, тъй като в комплекта не е включена опция интензитет на светлината ? Micro Led Decor ? Този невероятен дизайн на паяка, е идеална за украса на къщата не само заради своята елегантност, бросающегося в очите, но и заради представят светлината, която той създава в стаите, давайки им докосване на елегантност и лукс.Ние сме добавяне на реални изображения, когато извършваме продажба.Ние сме производители на малки, но са отлични работници, които искат да използват нашите продукти за декорация на дома си.Това е невероятно продуктът трябва да бъде поставен на известно разстояние от стената, което създава много готин растящите вид, а заедно със светлината те ни дават фантастичен резултат. ? Устройството ще бъде изпратена с адаптер за страната, в която сте го закупили ✅.? Всеки продукт, изработени ръчно и се разглежда като уникален продукт. ? ЦВЯТА led RGB с wi-fi на горивото, за да се адаптират осветление към всеки един момент. ⭐ Продуктът е произведен от луксозен черен PVC с дебелина от 5 мм. ✅ Направено по поръчка ? на Разположение голямо разнообразие от размери - Дизайн на картинката долу е само за илюстрация, моля, запознайте се с реалните варианти на размери. ?️?️ ЗАБЕЛЕЖКА : Снимките, които представяме в някои продукти, създадени в цифров формат, и това не е точно копие на ефекта, който създава нашето изкуство с помощта на светодиоди. ? Готов да подвешиванию устройство и удлинительный кабел с дължина 118 см (3 м) от фигурата до върха на съединителя. - Цветът на светлината, който сте избрали, ще бъде този цвят, които ще бъдат осветени вашето произведение на изкуството, вие не можете да го промените. ⭐ Продуктът е произведен от луксозен черен PVC с дебелина от 5 мм. ? Всеки продукт, изработени ръчно и се разглежда като уникален продукт.

Характеристики на офертата