.

26-инчови Директни Перуки на Дантели От Човешки Косъм, Бесклеевой Перука От Човешки Косъм, Предварително Выщипанные HD Прозрачни Перуки На Дантели от Човешки Косъм, ?

26-инчови Директни Перуки на Дантели От Човешки Косъм, Бесклеевой Перука От Човешки Косъм, Предварително Выщипанные HD Прозрачни Перуки На Дантели от Човешки Косъм, Бразилски Директни Перуки, изработени от Човешка Коса

BGN 3.33

Налично
В магазина

Няма заплитане на косата, Никакви въшки, Може боядисване, изправяне, да оформите по свое усмотрение Срокът за доставка е около 1-3 работни дни, основна доставка. Внимателно го поставете на къдрава коса с пръсти, а не с четка.Когато ще измери коса, моля, да те попадаха, след това измерете от горе до върха, вместо да се измери ги директно. Каква е плътността на перука stright?.Това е много бърза доставка, само 1-2 дни.СЪОТВЕТСТВА на ДЪЛЖИНАТА и ТЕГЛОТО!!!Косата БУЙНИ и достатъчно ГЪСТА. Нарежете директно от млада дама-донор естествени и Здрава Коса.Може да се къдри, обезцветяване, боя, прави къдрене (на апарат), те са здрави, можете да ги използвате многоразово и оформите като вашата собствена коса.Това е перука от човешка коса плътност 150%, правилната дължина, пълен и гъста.Естествени и удобни : перуки от естествена коса с директни връзки отпред, чисто швейцарско дантела и косата плътност 150% ги правят по-естествени оборудвайте, дишаща и издръжлива дантела материали, което ги прави по-удобни. Чиста ръчна работа, пълна, дебела и аккуратная, със Здрав край.когато и не спутывается. Преди миене внимателно распутайте косата си с ръце.Текстурата на косата на перука с директни връзки отпред : Великолепен натурален перука с директни връзки отпред, натурална линия на растеж на косъма, косата на бебето около, могат да бъдат променени в Средната част или за определена част от по ваше желание. Избягвайте прекомерната употреба на горещи бигудей и утюжков, които да намалят срока на тяхната служба. Колко време отнема доставката?.Материал перуки от човешка коса : 100% необработен бразилски перуки от естествена коса на дантели, 13x4 директни перуки, изработени от човешка коса на дантели, натурален цвят, получени от здрави млади момичета, пълна и плътна, естествена линия на растеж на косата, меки и еластични, продължителната употреба при нормални грижи и да поддържат косата си.

Характеристики на офертата