.

VANTOBEST 10 Двойки Черна Пластмасова Боя За Коса Слушалки Професионални Защитни Слушалки на Ушите Шапки Ушни Съединители Салонные Аксесоари за Боядисване на Фризьорс?

VANTOBEST 10 Двойки Черна Пластмасова Боя За Коса Слушалки Професионални Защитни Слушалки на Ушите Шапки Ушни Съединители Салонные Аксесоари за Боядисване на Фризьорски салон Боя

BGN 1.00

Налично
В магазина

Цвят : черен Размер : 8 х 5 см/3,15 х 1,96 инча (дължина х широчина).Универсален размер, подходящ както за жени, така и за мъже в ухото на всяка форма.Универсален размер : тези защитни капаци за ушите могат да се сравняват различни размери на ушите, те са лесни и удобни за носене.Материал : Пластмаса.Материал : Пластмаса.Множество ушна тампон за боядисване на коса.Защитете ушите си от попадане на боя за коса при полагане на косата, нанасяне на боя за коса или боядисване на косата. за многократна употреба и удобен за пренасяне.Функция за защита : предпазен калъф за ушите, да защитите вашите уши от боя за коса, когато фризьорски салон, за боядисване на коса или боядисване на косата. Размер : 8 х 5 см/3,15 х 1,96 инча (дължина х широчина). за многократна употреба и удобен за пренасяне. Забележка : Тези пластмасови калъфи за уши, подходящи за употреба в салони, моля, не използвайте ги при вземане на душ.Функция за защита : предпазен калъф за ушите, да защитите вашите уши от боя за коса, когато фризьорски салон, за боядисване на коса или боядисване на косата.Висок клас пластмаса, мек и дълготраен, лесно се почистват и се съхраняват.Опаковка : по 10 чифта на всяка поръчка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа.

Характеристики на офертата