.

Папка за визитки с 9 Джобове Папка за Визитки с ръкави, Папка за бейзболни картички, Папка за спортни картички Колекционерски Албум за Карти могат да се Настанят 900 К

Папка за визитки с 9 Джобове Папка за Визитки с ръкави, Папка за бейзболни картички, Папка за спортни картички Колекционерски Албум за Карти могат да се Настанят 900 Картички с 50 Подвижни ръкави.

BGN 7.60

Налично
В магазина

【Преносима Папка за визитки】Благодарение на допълнителното дизайн на гривна папка за визитки лесно да носите със себе си на гости на приятел, или в пътуванеМного прозрачна обвивка за карти осигурява удобство на дисплея и браузване.Можете да покажете на ценните картички на приятели по всяко време, навсякъде и с удоволствие да ги събере заедно. 【Най-добрият подарък за момичета и момчета】 Тази уникална папка за визитки с ръкави - най-добрият подарък за деца и колекционери на пощенски картички. 【ШИРОКО приложение】 Тази папка за визитки идеален за картички, всички стандартни размери, като футболни картички, бейзболни картички, най-добрите аса, игрални карти, карти на атака и др.Дизайн на цип гарантира, че карта няма да бъдат загубени. 【Голям капацитет - 900 джобове】Папка за визитки с 9 джобове и 50-страничным облицовани с капацитет 900 картички. 【Перфектен дизайн】 Тази папка за визитки, изработен от висококачествена изкуствена кожа, здрава и водоустойчива.Цялостна защита за вашите карти.Съхранявайте и демонстрируйте си картички в тази папка за търговия с карти, така че те да са подредени.

Характеристики на офертата