.

Obrecis Led Бял Бар С Подсветка, Шатровые Табели, Букви Осветени, Диамантени Крушки с Дистанционно Управление, Бар Знак за Кръчма, Бар, Бистро, партита, Декорация на стени

Obrecis Led Бял Бар С Подсветка, Шатровые Табели, Букви Осветени, Диамантени Крушки с Дистанционно Управление, Бар Знак за Кръчма, Бар, Бистро, партита, Декорация на стените-БАР (Топъл бял)

BGN 1.00

Налично
В магазина

【Спецификация】 B : Размер на приблизително (Ш x В x д) : 7,32 "x 8,86" x 1,77"A : Размер на приблизително (Ш x В x д) : 7,93 "x 8,86"x 1,77". (Забележка : не поставяйте в обратната посока.) Моля, махнете отметката от пластмасов филм, PVC с дистанционното управление преди употреба. 【Внимание】 Моля, обърнете внимание на положителен и отрицателен полюс и правилно инсталиране на батерии. R : Размер на приблизително (Ш x В x д) : 8,13 "x 8,86"x 1,77". 【Дистанционно управление】 Той идва с интелигентна ir дистанционно управление с радиус на действие 10 метра, което е с възможност за включване / изключване, за регулиране на яркостта + /-, синхронизацията се изключва светлина за 10 минути / 20 минути / 30 минути за избор. 【Осветите вашия бар】 Буквата надписи "BAR", особено подходящи за бар, които идеално се вписват в темата на бара.Не само е уникален, но и изтънчени.За слънчеви бани трябват само 2 AA батерии (батерии в комплекта не са включени). 【Лесна употреба】 Скомбинируйте буквално знак, B, A, R, за да образуват думата "бар", букви-шатри може да се мотае (отзад има слот за замочной кладенци за удобство на захващане) на стени, мантел рафтове или се установи на масата за приемане на гости по време на вашето събитие или празник.

Характеристики на офертата