.

Кавани Великден Бъни Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Пролет Лято Цвете Пеперуда Покривка Селска Къща Полиестерна Декоративна Покривка за Великден В Закрито На От?

Кавани Великден Бъни Кръгла Покривка От 60 Сантиметра Пролет Лято Цвете Пеперуда Покривка Селска Къща Полиестерна Декоративна Покривка за Великден В Закрито На Открито Кухня с Трапезария Парти

BGN 3.00

Налично
В магазина

【Ефективна защита】 : Нашите пролет-лято покривки за маса с цветен модел не е лесно да изчезнат, а тази полиестерен плат лесно и бързо премахва петна и течностиЗащитете маса от драскотини, петна и слънчевите лъчи.Тази кръгла покривка с пролетта заек е с диаметър около 60 сантиметра. Това също така е идеален подарък за приятели и роднини. 【Уникален дизайн】 : Тази красива покривка е нежна и прозрачна уникален фигура във формата на заек, цветя и пеперуди и ярко оцветени.Това изглежда много модерно да се отразява изискан вкус на живота, ще даде на вашата трапеза нов вид, ще ви позволи да се чувстват щастливи. 【Широко се използва】 : Нашите нежни и светли великденски покривки са подходящи за всички случаи, това е идеалното бижу за ресторанти, дневни, пикник, партита и т.Достатъчно здрав, за да може да се използва повторно използване на закрито и на открито. 【Лесно почистване】 : Течни петна можете бързо да се премахне с влажна кърпа или салфетка.Покривки за маса с великден заек може да се пере в машина или на ръка, ръчно пране - най-добрият избор, без белина, с малко гладене или изобщо без гладене.

Характеристики на офертата