.

FAVOMOTO Чистачките Чистачка за купето на Автомобил, Мини-Парцал за кола за Пречистване на вентилационни отвори Инструмент За почистване на Клавиатури, Определени за ?

FAVOMOTO Чистачките Чистачка за купето на Автомобил, Мини-Парцал за кола за Пречистване на вентилационни отвори Инструмент За почистване на Клавиатури, Определени за автомивка отдушник на Автомобила Автомобилни Мультитул

BGN 6.37

Налично
В магазина

Пратката включва 4 х четки за детайлите на колата Характеристики - Цвят : бял и зелен - дизайнТози инструмент за почистване разработени с функция на чиста кърпа и функция четка за зъби. - Материал : пластмаса Размер : 17,00 X4,00 X3,00 см/6,68 X1,57 X1,18 инча. прост дизайн и практичност при употреба, ще ви приятни впечатления от прибиране на реколтата.Изящна изработка предоставя своята практичност, което позволява лесно да се спечели благоволението си. прост дизайн и практичност при употреба, ще ви приятни впечатления от прибиране на реколтата. - подходящ за почистване на различни места в превозното средство, вентилационни отвори, климатик, прозорци и още много други.ПРЕЧИСТВАНЕ на въздуховода : проектиране.АВТОМОБИЛНА ЧЕТКА : достатъчно мека, за да се почистват без драскотини, което улеснява цялостно почистване на труднодостъпни ъгли. - Можете да го купите за себе си или подарък на своите приятели или семейство, даде им малка изненада.Този инструмент за почистване разработени с функция на чиста кърпа и функция четка за зъби.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на автомобил : подходяща за почистване на различни места в превозното средство, вентилационни отвори, климатик, прозорци и още много други.АВТОМОБИЛНА ЧЕТКА : достатъчно мека, за да се почистват без драскотини, което улеснява цялостно почистване на труднодостъпни ъгли.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на автомобил : подходяща за почистване на различни места в превозното средство, вентилационни отвори, климатик, прозорци и още много други.Машина за ремонт на автомобили : Изработени от много устойчив на опън и износостойкого материал, издръжлив на употреба, им е трудно да се замени, те не са напукани.

Характеристики на офертата