.

Свд C5 SFA2010 с фланцевым край с топка орех, изработен шариковым винт с ЦПУ RM2010, Адаптивен Режим за обработка на всякакъв размер за 3D Притера - (Дължина на жлеба на скала?

Свд C5 SFA2010 с фланцевым край с топка орех, изработен шариковым винт с ЦПУ RM2010, Адаптивен Режим за обработка на всякакъв размер за 3D Притера - (Дължина на жлеба на скалата: 350 мм)

BGN 1.67

Налично
В магазина

Много точни сачмени винтове се използват в степер инсталации за производство на полупроводнициПоради малкия съпротива на триенето те също се използват в станове, роботи .ВНИМАНИЕ, МОЛЯ, за монтиране и демонтиране на топка ядки са необходими професионални инструменти и са изпълнени от професионални експерти, в противен случай ние не носим отговорност, ако по някаква вреда е нанесена на вас. 1 x Химикалка гайка за настройка : ние предлагаме услуги на настройки в съответствие с вашите изготвянето или заявка, моля, дайте чертеж и се свържете с нас, преди пускането на поръчката. и оборудване за точен монтаж. Ширина или диаметър на жлеба на скалата : 20 мм Сертификати : ЛИПСВА.Номер на модел : sfa2010 Име на продукта : свд Цвят : сребрист.Дължина на жлеба на скалата : 350 мм. Номер на модела : свд SFA2010.Характеристики на продукта : Номер на модела : свд sfa2010 Широчина или диаметър на жлеба на скалата : 20 мм Произход : континентален Китайсертификация : Нелинейни ръководства за ЦПУ : свд sfa2010 Точност : c5 Ход : 10 мм. материал : метал, Диаметър : 20 мм Допълнителна дължина от 250 мм до 2000 мм (обща дължина, включително торцевую обрабатываемую детайл) Съдържание на пакета : 1 х Обработка на края на шарикового винт.

Характеристики на офертата