.

MICOKAY Gold Маска за очите, 24-КАРАТОВО Гелове за очи Под Лепенки за хидратация и Намаляване на Бръчките, Тъмните кръгове, Подуване под очите Под превръзка за очите (50 чиф?

MICOKAY Gold Маска за очите, 24-КАРАТОВО Гелове за очи Под Лепенки за хидратация и Намаляване на Бръчките, Тъмните кръгове, Подуване под очите Под превръзка за очите (50 чифта)

BGN 3.00

Налично
В магазина

?【Хидратация】Гел подложки под очите могат да се отделят големи количества вода и хранителни вещества и компенсира достатъчно влага за очите, насърчаване на метаболизма на около очитеМахнете гелове за очи и нанесете под очите. ?【Лесна употреба】 Изплакнете очите си с топла вода и подсушете.Технически характеристики на : Име на продукта : Овлажняващ хранителна превръзка за очи Цвят : златен Тегло : Двойка по 6 грама Материал : Златен гел 24-часово обслужване на клиенти : Ние се стремим към това, да сте останали доволни. ?【Индивидуални опаковки】Златна маска за очи, малка, лека и е опакован в отношение, което позволява да ги съхранявате в ръчния си багаж. ?【Лесна употреба】 Изплакнете очите си с топла вода и подсушете. ?【Индивидуални опаковки】Златна маска за очи, малка, лека и е опакован в отношение, което позволява да ги съхранявате в ръчния си багаж.?【Дизайн засаждане】 Материал, размер, форма и определянето на нашата маска за очи са научно подбрани и разработени, което позволява да се направи превръзка за око е по-плътно в близост до кожата. ?【Множество ефекти】Маска за грижа за кожата около очите ефективно премахва хронична умора и намалява малките бръчки, торбички под очите и тъмни кръгове.Просто се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно маски за очи. ?【Множество ефекти】Маска за грижа за кожата около очите ефективно премахва хронична умора и намалява малките бръчки, торбички под очите и тъмни кръгове.

Характеристики на офертата