.

ZLDXDP 10 бр. Панти от неръждаема Стомана, Безшумни Хидравлични Панти, Панти за шкафове, Оборудвани с винтове, Кабинет хардуер (Размер: M)

ZLDXDP 10 бр. Панти от неръждаема Стомана, Безшумни Хидравлични Панти, Панти за шкафове, Оборудвани с винтове, Кабинет хардуер (Размер: M)

BGN 1.00

Налично
В магазина

Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, прозорци, врати, сгъваема маса и т Панти от неръждаема стомана с винтове за увеличаване на продължителността на живот.Област на приложение : определяне на началната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т. Устойчивост на корозия и устойчивост на огън. Подходящи за преместване на врати и от двете страни навън и навътре.Челни линия - това е инструмент за дверц шкафове; Те са много трайни, но не може да се коригира след инсталацията.Област на приложение : определяне на началната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.Здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана.Челни линия - това е инструмент за дверц шкафове; Те са много трайни, но не може да се коригира след инсталацията.Широко приложение : Подходящ за различни повърхности, като например компютърно бюро, шевна машина, врати, прозорци, сгъваем плот и т. Здрав материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана., Мултифункционална : идеален за домашна и комерсиална употреба.

Характеристики на офертата