.

Възходът на Газ осанка ERDONG 2/4 в опаковка, Поддръжка на 200 Н Хидравличен Подем Врати Газов кабинет Шарнир Амортисьор Газов Пружинна багажник-Панти за вратите на Кухн?

Възходът на Газ осанка ERDONG 2/4 в опаковка, Поддръжка на 200 Н Хидравличен Подем Врати Газов кабинет Шарнир Амортисьор Газов Пружинна багажник-Панти за вратите на Кухненския шкаф, Аксесоари (2)

BGN 3.00

Налично
В магазина

Отличен материал, направен за древка, висока здравина, издръжливост и практичност -За повдигане на атрактивни панели на вратите на гардероба. -Пластмасов началната делото, завъртане и лесна за регулиране.И те могат да издържат на тегло не повече от 20 кг, благодарение на тяхната добра носеща способност на вашите кухненски шкафове ще са в безопасност, не е нужно да се притеснявате, че те ще паднат. 【Лесна инсталация】 Тези газови пружини кутия багажник лесно се монтират с помощта на винтове.Те могат да бъдат идеално замените старите дръжки на буталата в дома си. Налягане : 200 N Размер : както е показано на снимките на Помещение включва : 1x хидравлична опора. -Превъзходен материал, направен за вала, здрав и практичен. 【Широко приложение】 е Подходящ за по-тежки кухненски шкафове, чекмеджета за багаж в спалнята, алуминиеви или дървени врати; и всички видове окачени шкафове, PVC, чекмеджета, врати за кухненски шкафове, кутии, за да се отвори опорна флип табела чрез бавно отваряне и удобно демпфировании.【Високо качество】 Разчита на газ от стелажи изработени от ABS-пластмаса и стомана, устойчива на корозия и много е трайна.Спецификация : Основен материал : стомана Обработка на повърхността : пръски боя Пластмасов материал : тръба POM плътност 20 # прецизна безпроблемна металната тръба Централен стълб : стомана 45 # Обичайните 10-инчов ход : 90 мм Обичайно 10-инчов разстояние между дупките : 245 мм Област на приложение : вратите на шкафа, рамки за картини, кутии электросчетчиков и т.Освен това, те осигуряват бесшумность работа.

Характеристики на офертата

Main material:
steel
Surface treatment:
spray paint
Plastic material:
POM
Tube density 20# precision seamless steel tube :
Center pole:
45# steel
Conventional 10-inch stroke:
90mm
Conventional 10-inch hole distance:
245mm
Application scope:
cabinet doors, picture frames, electric meter boxes, etc.
Pressure:
200N
Size:
As Pictures Show
Package Include:
1x hydraulic support :